Ja tam widze cien cienia ale nie chce zapeszać trzymam mocno kciukiU mnie ciągle tak samo...
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam widze cien cienia ale nie chce zapeszać trzymam mocno kciukiU mnie ciągle tak samo...
Kłucie jajników, ból w podbrzuszu (takie jakby rozrywanie) przy porannym przeciąganiu się. To były objawy, które miałam jeszcze przed zrobieniem testu, czyli też przed dniem spodziewanej miesiączki.A te z Was, które miały już dzieci - jakie były Wasze wczesne objawy ciąży?
Objawy jak dla mnie całkiem ciążowe, i tego Ci wlasnie życzęZ reguły @ mam co do dnia. Raz się zdążyło , że nie miałam wcale i zrobiłam test oczywiście negatywny i raz w dniu @ zrobiłam i po teście przyszła @ .... także nie chcę się znowu wygłpić. Pobolewa mnie brzuch teraz raczej ciągnie... w nocy pobolewał jak na @ ... a 7 dni temu czy 8 już nie pamiętam miałam jednorazowe plamienie..cycki bolą , zylaste jakieś, ciągle jestem zmęczona... wcześniej pobolewal jajnik ....
Czyli przy napinaniu brzuszka tak?Kłucie jajników, ból w podbrzuszu (takie jakby rozrywanie) przy porannym przeciąganiu się. To były objawy, które miałam jeszcze przed zrobieniem testu, czyli też przed dniem spodziewanej miesiączki.
Jest jak nic! Mi sie marzy zobaczyć choć takiego bledziocha...Dziewczyny trzy testy mi takie wyszły
Słaba bardzo ale jest ta druga kreseczka trzymam kciuki i nieśmiało gratulujęDziewczyny trzy testy mi takie wyszły
Tak, okres mam dostać między 4-7. Owulacja mi się przesunęła na wcześniej i ciężko powiedzieć co z tym moim okresem. Jakoś nie dowierzam testom :/A jestes przed terminem @?
Jak wyciagalam ręce mocno do góry przy przeciąganiu to czułam jakby mi się brzuch rozrywał w srodku. Przez kilka dni odruchowo się przeciagalam potem pilnowalam, żeby tego nie robić bo się balam, że coś mi się tam naprawdę rozerwie.Czyli przy napinaniu brzuszka tak?