MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Hej dziewczyny byłam u gin [emoji2] jestem zdrowa mam się nie przejmować nie liczyć dni płodnych nie robić testów owu i wyluzować [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super to stosuj się do zaleceń i działajHej dziewczyny byłam u gin [emoji2] jestem zdrowa mam się nie przejmować nie liczyć dni płodnych nie robić testów owu i wyluzować [emoji16]
To samo mi moj powiedzial miesiąc temu , to mu powiedzialam ze latwo sie mowi ale gorzej wykonacHej dziewczyny byłam u gin [emoji2] jestem zdrowa mam się nie przejmować nie liczyć dni płodnych nie robić testów owu i wyluzować [emoji16]
No tak ciężej wykonać [emoji16]ale co nam zostało [emoji3] zamartwianiem i mysleniem ciągle o tym nic nie przyspieszymy [emoji7][emoji7][emoji7]To samo mi moj powiedzial miesiąc temu , to mu powiedzialam ze latwo sie mowi ale gorzej wykonac
Dokładnie, żeby to było takie proste....To samo mi moj powiedzial miesiąc temu , to mu powiedzialam ze latwo sie mowi ale gorzej wykonac
Super to stosuj się do zaleceń i działaj
Bardzo wczesna ciąża... malutki. Powtórz za 48h czyli w czwartek. Jak rośnie to ok. Pewnie owu Ci się przesunęła.Mam wynik
7
Kurcze cieszyc sie czy nieBardzo wczesna ciąża... malutki. Powtórz za 48h czyli w czwartek. Jak rośnie to ok. Pewnie owu Ci się przesunęła.
Przepraszam ale ja jestem zielona w kwestii bety. Co to oznacza?Mam wynik
7