Bedzie dobrze!Jestem po becie.
Okropnie się czuje i stresuje
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze!Jestem po becie.
Kiedy będziesz mieć wyniki? Postaraj się nie denerwować - wiem, że to trudne. Ale masz w brzuszku małą istotkę, wierzę że wszystko jest dobrzeJestem po becie.
Nie stresuj się nie jest on teraz wskazany. Wiem że łatwo powiedzieć nie stresuj się, gorzej wykonać, ale postaraj sięJestem po becie.
Nie stresuj się kochana. Będzie dobrzeJestem po becie.
Dobrze że poszłaś już a nie popołudniu nie stresuj się bo nie ma czym, będzie co ma być i tak tego nie zmienisz a stres nie jest wskazany. Kiedy będziesz miała wyniki?Jestem po becie.
Jestem po becie.
Ja tam widze 2 kreseczke. Slaba, ale widze. Powtorz za pare dni, ale jak dla mnie to sie udalo. GRATULACJEHeyy dziewczyny i jak tam u was testowania
Dzisiaj z rana tak mbie natchneło i o to efekt ale ja tam cos widze po cichu
WidJa widze ll kreski️️️️
Tak mysle ze powinno juz byc widac co i jak. GRATULACJE! Udalo Ci sie :-)Hmm nie wiem jak to przetlumaczyc mojemu ukochanemu
Czekam az wroci z pracy i lece z nim na bete.
Skoro w piatek minie 5 tygodni od ostatniej miesiaczki to moge umowic sie np na czwartek w przyszlym tygodniu?