Smerfetka94
Fanka BB :)
No tak,ale ja test robilam wiec to nie ciazaJa taki ból piersi z którym było mi ciężko wytrzymać miałam właśnie w cyklu w którym się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak,ale ja test robilam wiec to nie ciazaJa taki ból piersi z którym było mi ciężko wytrzymać miałam właśnie w cyklu w którym się udało
Obstawiam, że plamienie było impatacyjne.Bolaly tydzien przed okresem ale nie az tak.
Teraz zaczely mnie bolec same sutki kilka dni po owulacji a w poniedzialek/wtorek po tych moich plamieniach pojawil sie bol calych piersi. Z dnia na dzien bola coraz bardziej
Ja tak nie mam. A jak otoczki brodawek? Powiększyły się i ściemniały?Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest rozszerzone naczynko?
Zauwazylam przed chwilą w lustrze. Jest tego w tym miejscu wiecej ale mniejsze i jasniejsze.
Macie tak przed okresem? Zobacz załącznik 1038044
Dopóki nie ma @ to wszystko możliwe, może owu się przesunela jednak? Czasami testy nie wychodzą w terminie @ tylko późniejNo tak,ale ja test robilam wiec to nie ciaza
Kochana ja miałam taką miesiączkę miesiąc temu. Dokładnie trwało to tak że 4 dni plamienia jasno różowe i 2 dni niby krew w kolorze jasno brązowym i strasznie mnie to martwi. Teraz jestem 3 dni po odstawieniu dupka i mam plamienia i nie chce się rozkręcić. I się zaczynam bardzo martwić.Dziewczyny u mnie 2dc plamienie bardzo jasne i dużo śluzu, nie jest obfite bardziej taka jakby końcówka @. Ma tak któraś?
Nie widze . Musze mojego zapytac [emoji14]Obstawiam, że plamienie było impatacyjne.
Ja tak nie mam. A jak otoczki brodawek? Powiększyły się i ściemniały?
Rowniutkie dwa tygodnie@Smerfetka94 ile czasu minęło od ostatniego stosunku w którym mogłaś zajść w ciążę? Bo wyczytałam, że beta wychodzi już w 10 dniu po a test ciążowy po 14 dniu
Może zamiast kolejnego testu jak nie przyjdzie @ zrobisz betę. To już będziesz miała 100% pewnościRowniutkie dwa tygodnie
Szkoda mi kasy w tym miesiącuMoże zamiast kolejnego testu jak nie przyjdzie @ zrobisz betę. To już będziesz miała 100% pewności