reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dołączam się do Was. Moje cykle trwają zwykle 24 dni. 15.10. Mialam owulacje. Od 2 dni czuje sie dziwnie, niby fizycznie jak na okres, ale psychicznie pełnia szczęścia i zasypiajaca w każdej możliwej pozycji i miejscu, a nie jak zwykle buchajaca nienawiścia i energia. Oczywiście we wszystkim dopatruje się objawów ciąży, bo jakże by mogło być inaczej.
Dodam, że to pierwszy cykl starań. Mam juz dziecko z którym udało się właśnie w pierwszym cyklu. Jednak teraz mam przeczucie, ze to zajmie duzo dluzej.
Ja w tym cyklu tez czuje się jakaś radosna, pełna szczęścia i ciagle mam głupawkę. Do tego chodze spać wcześniej i z łóżka w stanie wyjść nie jestem. A tak to zero jakichkolwiek innych objawów. No moze wzdęcia.
pierwszy cykl bez urojonych ciążowych objawów. Do tego wczoraj wyszedł jakiś cien cienia, ale nie nakręcam się bo to może być błąd testu.

reklama
Witajcie :)
Czy któraś z Was może mi powiedzieć co może byc przyczyną spadku tsh? W czerwcu bylo 2.45 a teraz 1.70. Cos czuje ze chyba jest nie tak :(
Bo tarczyca zmienia zapotrzebowanie na hormony cały czas. Takie jej uroki. Kurwicy z nią idzie dostać jak ktoś jest na lekach Teraz wynik masz prawidłowy. Poprzedni byłby odrobine za wysoki.

Ja w tym cyklu tez czuje się jakaś radosna, pełna szczęścia i ciagle mam głupawkę. Do tego chodze spać wcześniej i z łóżka w stanie wyjść nie jestem. A tak to zero jakichkolwiek innych objawów. No moze wzdęcia.
pierwszy cykl bez urojonych ciążowych objawów. Do tego wczoraj wyszedł jakiś cien cienia, ale nie nakręcam się bo to może być błąd testu.
Testy rzadko mylą się w ta stronę. Trzymam kciuki

Trzymam kciuki za wszystkie testujące w tym miesiącu. Ja dopiero w listopadzie.
Ja pewnie też w listopadzie bo dopiero w piątek wieczorem przyszła @. Jakaś taka dziwnie krótka mi się wydaje bo już dzisiaj miałam lekko brudny tampon.

Dziewczyny doradzicie proszę kiedy zacząć używać testów owu?

Ja pewnie też w listopadzie bo dopiero w piątek wieczorem przyszła @. Jakaś taka dziwnie krótka mi się wydaje bo już dzisiaj miałam lekko brudny tampon.

Dziewczyny doradzicie proszę kiedy zacząć używać testów owu?
Ja zaczęłam dzisiaj 10dc. Po raz pierwszy mam z nimi styczności więc wolę już zacząć ;-)

Ja mam przewidywany termin @ na 3.11. Ale nie nakręcam się. Wykorzystaliśmy dni płodne na maxa. Będzie co ma być.

Załączniki

• 5FDD0B9B-5C2F-496B-9AF8-2DCF3D285DFD.jpeg
    5FDD0B9B-5C2F-496B-9AF8-2DCF3D285DFD.jpeg
    107,3 KB · Wyświetleń: 78
  • 05BBC080-52E9-465C-986F-DE7F34574FF7.jpeg
    05BBC080-52E9-465C-986F-DE7F34574FF7.jpeg
    750,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry