Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz jak zbliżone mamy dni płodneJa mam przewidywany termin @ na 3.11. Ale nie nakręcam się. Wykorzystaliśmy dni płodne na maxa. Będzie co ma być.
Faktycznie Widzę,ze tez nie oszczędzaliście się.Zobacz jak zbliżone mamy dni płodne Zobacz załącznik 1036891
No jak trzeba to trzeba. Jak się bardzo chce. Ale coś nam nie wychodzi chociaż testy pokazują zgodnie z kalendarzem. Może kiedyś się uda..Faktycznie Widzę,ze tez nie oszczędzaliście się.
Uda się w końcu! Trzymam kciuki w końcu idziemy łeb w łebNo jak trzeba to trzeba. Jak się bardzo chce. Ale coś nam nie wychodzi chociaż testy pokazują zgodnie z kalendarzem. Może kiedyś się uda..
Tylko mnie wiek ogranicza...)Uda się w końcu! Trzymam kciuki w końcu idziemy łeb w łeb
Ile masz przypomnij?Tylko mnie wiek ogranicza...)
39 w grudniu..Ile masz przypomnij?
No to ja niewiele mniej, bo 35. Ale fakt czasem 4 lata to dużo. Wierzę,ze nam się uda!39 w grudniu..