Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć z jakieś firmy używasz testów?Dziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
Dziękuję Ci bardzo za tyle slow otuchy.
Niestety ten test zamieszal strasznie.
Temperatura nadal utrzymuje sie na wysokim poziomie, sluz wczoraj jeszcze podbarwiony na rozowo dzisiaj juz taki mleczny,do tegoi piersi dziwnie pobolewaja.
Czekam...
Ale tsh 1,70 to chyba bardzo dobry wynik? Mieści się w normie i jest nawet lepszy niż 2,45Witajcie
Czy któraś z Was może mi powiedzieć co może byc przyczyną spadku tsh? W czerwcu bylo 2.45 a teraz 1.70. Cos czuje ze chyba jest nie tak
Też mi się tak wydaje, jak najbardziej w normie. Dla staraczek podobno najlepsze w okolicy 1, tak mi endo mówiłAle tsh 1,70 to chyba bardzo dobry wynik? Mieści się w normie i jest nawet lepszy niż 2,45
Ja mam 1,2 i lekarz mówi ze idealnie. Dla kobiet w ciąży czy starających się powyżej 2,5 jest ponad normę i czasem włącza się leczenie. Także dobrze ze spadłoWitajcie
Czy któraś z Was może mi powiedzieć co może byc przyczyną spadku tsh? W czerwcu bylo 2.45 a teraz 1.70. Cos czuje ze chyba jest nie tak