Daraa_94
Fanka BB :)
Też tak myślę ale boli mnie brzuch od soboty i nic... Więc nie wiem...
To może za wcześnie na test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może za wcześnie na test?
Ojej no to na pewno za wcześnie, nie ma co się przejmować. Masz takie długie cykle? Czy ten się wydłużył?32 dc, owulacja była wg testów i sluzu 24 25dc
Witam mam 29 lat, z mężem staramy się o dziecko od 3 lat. Mam podejrzenie endometriozy. Ostatnio miałam badanie droznosci, niestety prawy jajnik nie jest drożny. Ginekolog dał nam 6 miesięcy na starania, a kolejnym krokiem będzie laparoskopia, której bardzo się boję. Mam wielką nadzieję, że uda mi się zajść w ciążę. Zarejestrowałam się na to forum, żeby z kimś pogadać, bo niby rodzina i znajomi rozumieją co się dzieje , ale chyba nie do końca.
Mam kolejne zdjęcie
Hmmm.... Wiesz ja jestem 2 dni po owulacji ( według testów) i... hmmm Od wczoraj wieczora też boli mnie brzuch i to raz mocniej raz nie identycznie jak przy @ . Ale jest nieprzyjemnie nie wiem o czym to świadczy bo mam tak pierwszy raz. Oczywiście od środy codziennie przytulanko.. Może za dużo)Też tak myślę ale boli mnie brzuch od soboty i nic... Więc nie wiem...
Hmmm.... Wiesz ja jestem 2 dni po owulacji ( według testów) i... hmmm Od wczoraj wieczora też boli mnie brzuch i to raz mocniej raz nie identycznie jak przy @ . Ale jest nieprzyjemnie nie wiem o czym to świadczy bo mam tak pierwszy raz. Oczywiście od środy codziennie przytulanko.. Może za dużo)
Ojej no to na pewno za wcześnie, nie ma co się przejmować. Masz takie długie cykle? Czy ten się wydłużył?
No ja muszę się uzbroić w cierpliwość bo @ dopiero 4 ma przyjść... to nasz 4 cykl ... do tej pory nic... Ale ja to już stara jestem i chyba dlatego..Mnie ciągnęła szyjka w dół tak jakby wczoraj było to samo tylko już mniej, zawsze przy @ był ból piersi a teraz wydają mi się tylko takie ciężkie, wczoraj odebrałam wynik prolaktyny i jest w normie także w tym miesięcu to był mój priorytet [emoji16] jak nic nie dostanę to zrobię w niedzielę
No ja muszę się uzbroić w cierpliwość bo @ dopiero 4 ma przyjść... to nasz 4 cykl ... do tej pory nic... Ale ja to już stara jestem i chyba dlatego..