reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam mam 29 lat, z mężem staramy się o dziecko od 3 lat. Mam podejrzenie endometriozy. Ostatnio miałam badanie droznosci, niestety prawy jajnik nie jest drożny. Ginekolog dał nam 6 miesięcy na starania, a kolejnym krokiem będzie laparoskopia, której bardzo się boję. Mam wielką nadzieję, że uda mi się zajść w ciążę. Zarejestrowałam się na to forum, żeby z kimś pogadać, bo niby rodzina i znajomi rozumieją co się dzieje , ale chyba nie do końca.

Witam mam 29 lat, z mężem staramy się o dziecko od 3 lat. Mam podejrzenie endometriozy. Ostatnio miałam badanie droznosci, niestety prawy jajnik nie jest drożny. Ginekolog dał nam 6 miesięcy na starania, a kolejnym krokiem będzie laparoskopia, której bardzo się boję. Mam wielką nadzieję, że uda mi się zajść w ciążę. Zarejestrowałam się na to forum, żeby z kimś pogadać, bo niby rodzina i znajomi rozumieją co się dzieje , ale chyba nie do końca.

Hej hej, 3 lata to dość sporo czasu już się staracie. Dobrze ze wiadomo co stoi na przeszkodzie - Grunt to dobrze prowadzone działania w tej kwesti . Moja znajoma tez miała niedrożność i z czasem zaszła wiec trzymam za Was kciuki mocno mocno [emoji1307][emoji1307][emoji173]️

Też tak myślę ale boli mnie brzuch od soboty i nic... Więc nie wiem...
Hmmm.... Wiesz ja jestem 2 dni po owulacji ( według testów) i... hmmm Od wczoraj wieczora też boli mnie brzuch i to raz mocniej raz nie identycznie jak przy @ . Ale jest nieprzyjemnie:( nie wiem o czym to świadczy bo mam tak pierwszy raz. Oczywiście od środy codziennie przytulanko.. Może za dużo:))

Mnie ciągnęła szyjka w dół tak jakby wczoraj było to samo tylko już mniej, zawsze przy @ był ból piersi a teraz wydają mi się tylko takie ciężkie, wczoraj odebrałam wynik prolaktyny i jest w normie także w tym miesięcu to był mój priorytet [emoji16] jak nic nie dostanę to zrobię w niedzielę
Hmmm.... Wiesz ja jestem 2 dni po owulacji ( według testów) i... hmmm Od wczoraj wieczora też boli mnie brzuch i to raz mocniej raz nie identycznie jak przy @ . Ale jest nieprzyjemnie:( nie wiem o czym to świadczy bo mam tak pierwszy raz. Oczywiście od środy codziennie przytulanko.. Może za dużo:))

Mnie ciągnęła szyjka w dół tak jakby wczoraj było to samo tylko już mniej, zawsze przy @ był ból piersi a teraz wydają mi się tylko takie ciężkie, wczoraj odebrałam wynik prolaktyny i jest w normie także w tym miesięcu to był mój priorytet [emoji16] jak nic nie dostanę to zrobię w niedzielę
No ja muszę się uzbroić w cierpliwość bo @ dopiero 4 ma przyjść... to nasz 4 cykl ... do tej pory nic... Ale ja to już stara jestem i chyba dlatego..

reklama
Do góry