Smerfetka94
Fanka BB :)
Ale czy byla owulacja?Na pewno nie zobaczy jeśli chodzi Ci o ciąże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czy byla owulacja?Na pewno nie zobaczy jeśli chodzi Ci o ciąże
Hmmm, jeśli była w zeszły piątek to kurczę tez chyba nie. W zasadzie to jesteś teraz już przed miesiączka, wiec pewnie określi emdometrium i tyle. Tak mi się wydajeAle czy byla owulacja?
No właśnie ja tez nie wiem a kaski bierze nie malo.Hmmm, jeśli była w zeszły piątek to kurczę tez chyba nie. W zasadzie to jesteś teraz już przed miesiączka, wiec pewnie określi emdometrium i tyle. Tak mi się wydaje
kochana, nie stresuj sie. Poczekaj do srody, zrob test. Nie szla bym do gina jutro, szzegolnie, ze musisz wydac kase. Uzbroj sie w cierpliwosc, ja trzymam mocno kciuki!!!No właśnie ja tez nie wiem a kaski bierze nie malo.
Ostatnio mowil ze wszystko super, zeby sie wyluzowac i kochac wtedy kiedy jest ochota.
Ale ja mam partnera 11 lat starszego i martwie sie ze cos moze byc nie tak
Ja badałam w poprzedniej ciąży. Była zamknięta, wysoko.Laski badacie sobie szyjkę ?
Jestem ciekawa czy jest jakaś różnica we wczesnej ciąży
Laski badacie sobie szyjkę ?
Jestem ciekawa czy jest jakaś różnica we wczesnej ciąży
Przykro mi, a który to dzień cyklu? Może za wcześnie jeszcze?Zrobiłam test, najpierw w mój głowie był cień cienia [emoji2356] ale tam nic nie ma brzuch boli coraz bardziej, niedługo będziemy się witać w nowym cyklu [emoji3577][emoji2368]
32 dc, owulacja była wg testów i sluzu 24 25dcPrzykro mi, a który to dzień cyklu? Może za wcześnie jeszcze?
To może za wcześnie na test?32 dc, owulacja była wg testów i sluzu 24 25dc