reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Wiem, że łatwo się mówi nie myśl o tym ale tak się nie da.. Może obejrzyj jakiś film, przeczytaj książkę odgon myśli od negatywów a wszystko będzie dobrze [emoji1360] życzę /życzymy Ci jak najlepiej trochę cierpliwości i czasu a wszystko się poukłada [emoji3526]
Ciezko..probuje czyms sie zajac, sprzataniem, zabawa z dzieckiem, wyjsciem z domu...
Gdyby nie ten pozytywny test to reakcja bylaby inna

Ile wasze pęcherzyki mierzyły w danym dniu cyklu i jakie do tego było endo? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych norm

Ile wasze pęcherzyki mierzyły w danym dniu cyklu i jakie do tego było endo? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych norm
U mnie 20dc po potwierdzonej owulacji - cialko zolte 24mm, endo 11mm

reklama
Do góry