reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Czuje sie zle już od kilku dni po owulacji. Zaskoczyl mnie fakt tych plamien wczorajszych i dzisiejszych. Okres to nie jest bo temperatura ponad 37.
Moj W. chce mnie zabrac jutro do lekarza skoro test negatywny a takie slabe mam samopoczucie...nie wiem co robic. Moze skocze na usg , cos mi powie
Kochana do zagnieżdżenia dochodzi od 6 do 12 dni od owulacji, a hormon beta hcg jest produkowany dwa dni później, wiec nawet beta mogła nie wyjść skoro termin @ masz na ten piątek. Poczekaj spokojnie do piątku i wtedy zrób test

reklama
Wiecie co jest najgorsze..Ze ludzie ktorzy sie kochają, wspieraja, swiata poza soba nie widza czesto maja pod gorke..
Ja tak mam z obecnym partnerem.
W kwietniu wzielam rozwod, mam prawie pięcioletnia corke z ktora udalo mi sie zajsc w pierwszym cyklu..
A teraz, kiedy jest idealnie....Kłody. i nie tylko w temacie dzieci..

Nieśmiało wracam[emoji16]
Mężu, który w poprzednim cyklu się wystraszył pozytywnego testu na owu w tym zapytał czy mam jeszcze te sikance żeby sprawdzić kiedy [emoji846][emoji846]
Chyba go zadziwiło że zrozumiałam że może nie chcieć drugiego dziecka w tym samym momencie co ja... Zazwyczaj jestem uparta i nie odpuszczam jak coś sobie wymyślę, ale nie naciskałam i obyło się bez fochow, choć bardzo dużo energii mnie to kosztowało powiem szczerze [emoji23]
Zobaczymy czy tym razem się nie wystraszymy. Nasz prawie 4latek dopytuje o siostrę. Mówi że nazwie ją Krzyś [emoji6] trzymam kciuki za Was!
Jestem w 12dc, testy owu pozytywne pokazały się w 19dc w poprzednim miesiącu. Zooooobaaaaczyymy. Nastawiam się pozytywnie

Wiecie co jest najgorsze..Ze ludzie ktorzy sie kochają, wspieraja, swiata poza soba nie widza czesto maja pod gorke..
Ja tak mam z obecnym partnerem.
W kwietniu wzielam rozwod, mam prawie pięcioletnia corke z ktora udalo mi sie zajsc w pierwszym cyklu..
A teraz, kiedy jest idealnie....Kłody. i nie tylko w temacie dzieci..
Też jestem po rozwodzie od 3 lat jestem z facetam o którym mogłam kiedyś tylko marzyć. Ja mam syna 8l chcieliśmy mieć wspólne dziecko. Z synem zaszlam w 1 cyklu a teraz.... 1 poronienie w 9 tyg c od czerwca staramy się znowu i nic....

reklama
Znow jakis dziwny, rozpierajacy bol w podbrzuszu..eh.
Czemu to my musimy miec jajniki, okresy i te inne ...
Wiem, że łatwo się mówi nie myśl o tym ale tak się nie da.. Może obejrzyj jakiś film, przeczytaj książkę odgon myśli od negatywów a wszystko będzie dobrze [emoji1360] życzę /życzymy Ci jak najlepiej trochę cierpliwości i czasu a wszystko się poukłada [emoji3526]

Do góry