I ja i ja chętnie dołączę. My chyba będziemy testować w podobnym terminie ewentualniew tym mc niezły wysyp oby to nie koniec testów na ten miesiąc..... chętnie bym do tego grona dołączyła
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja i ja chętnie dołączę. My chyba będziemy testować w podobnym terminie ewentualniew tym mc niezły wysyp oby to nie koniec testów na ten miesiąc..... chętnie bym do tego grona dołączyła
Zalamalam sie lekko. Nie wiem co mialaC znaczyc ta kreska w.takim razieA może dopiero to zagniezdzenie?
Skoro źle się czujesz to może Twój narzeczony ma rację, żebyś szla do lekarza, może ponów wynik testu... Trzymam kciuki [emoji3526][emoji120]Czuje sie zle już od kilku dni po owulacji. Zaskoczyl mnie fakt tych plamien wczorajszych i dzisiejszych. Okres to nie jest bo temperatura ponad 37.
Moj W. chce mnie zabrac jutro do lekarza skoro test negatywny a takie slabe mam samopoczucie...nie wiem co robic. Moze skocze na usg , cos mi powie
Wszystko fajnie tylko co znaczy L i H? Zobacz załącznik 1036482
Być może błąd testu (rzadko zdarza się, że test się myli dając wynik fałszywie pozytywny ) albo odczytałas wynik po czasie wskazanym w instrukcjiDziewczyny co w takim razie Naxzyly
Zalamalam sie lekko. Nie wiem co mialaC znaczyc ta kreska w.takim razie
Mam kolejne zdjęcie