reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

To ja wiem że to wszystko w głowie siedzi. niestety :(
Ale ja po tym poronieniu jestem innym człowiekiem. Boję się i to też mi nie pomaga.
Wczesniej nie myslałam o takich rzeczach, a teraz coraz bardziej się zastanawiam czy moje dziecko będzie zdrowe... bo 40l minelo.... to mam z tyłu głowy najbardziej. itd..
No co ma byc to bedzie. Łapię dystans, staram się. SZczerze już zwątpiłam i mniej się spinam. Zobaczymy jak @ przyjdzie jak się zachowam.... a moze nie przyjdzie ;)
Też tak trochę mam. Ciągle gdzieś z tyłu głowy siedzi myśl czy to w ogóle jest sens, czy będzie zdrowe czy ja dam rade... Za kilka miesięcy skończę 41 lat. Ale próbuję, do przyszłego roku. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby się udało :) Jeśli będzie mi dane to będzie :)

reklama
reklama
Do góry