Mimi94
Fanka BB :)
Jakie? W jakim stężeniu?Kapsułki łykam do owu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie? W jakim stężeniu?Kapsułki łykam do owu.
Ja to samo [emoji3526]Poczekam jeszcze tydzień i zrobię betę jak nie przyjdzie @. Jakaś mało wyrazna ta kreska więc nie chciałabym się rozczarować
Nie prowadzę monitoringu. Przez ostatnie dwa cykle sprawdzałam owu razem z testami LH i to wszystko się ładnie pokrywalo. Cykle zawsze miałam regularne jak w zegarku. Ale Trochę się pomieszalo po poronieniu, dlatego zaczęłam testy LH.Ja mam 10dc. Byłaś na monitoringu już?
Moje testy są raczej dziwne. Pierwszy raz mam monitoring i wczoraj 9dc pęcherzyk 12 i endo 7Nie prowadzę monitoringu. Przez ostatnie dwa cykle sprawdzałam owu razem z testami LH i to wszystko się ładnie pokrywalo. Cykle zawsze miałam regularne jak w zegarku. Ale Trochę się pomieszalo po poronieniu, dlatego zaczęłam testy LH.
A jak u Ciebie?
Witaj Asia,przykro mi z powodu Waszej straty. Przeżyłam to samo w 8 tyg i wiem że to trudny czas, ale trzeba patrzeć do przodu. Powodzenia i trzymam kciuki żebyśmy wszystkie zakończyły ten wątek przed końcem roku będąc w ciąży....Hej dziewczyny chętnie do Was dołączę, mam 35 lat. Staramy się z mężem o drugie dziecko, chociaż z góry wiem ze łatwo nie będzie. W 2014 roku po 3 latach starań, zdecydowaliśmy się na in vitro ( ja wszystkie badania w normie, mąż słabe nasienie) udało się za pierwszym razem i w 2015 na świat przyszła nasza wyczekana córeczka. Po porodzie zabezpieczaliśmy się przez rok, a potem stwierdziliśmy ze co ma być to będzie myśląc raczej ze i tak naturalnie się nie uda. W 2018 dziwnie się czułam wiec zrobiłam test i okazało się ze jakimś cudem jestem w ciąży, widzieliśmy na usg serduszko. Niestety szczęście nie trwało długo bo w 9 tyg okazało się ze serduszko przestało bić. Przeszłam zabieg . Po trzech miesiącach dostaliśmy zielone światło i tak od tamtej pory próbujemy. Ostatnie dwa cykle bardziej skupiam się na dniach płodnych i czuje większa potrzebę powiększenia rodziny. Chętnie się z Wami ponakręcam i mam nadzieje ze jeszcze w tym roku wszystkim nam sie uda.
Moje testy są raczej dziwne. Pierwszy raz mam monitoring i wczoraj 9dc pęcherzyk 12 i endo 7
Powodzenia w straranich, oby w przyszłym miesiącu temat naszych rozmów się zmienił na "oczekujące na dziecko"Moje testy są raczej dziwne. Pierwszy raz mam monitoring i wczoraj 9dc pęcherzyk 12 i endo 7