reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Wszystkie się liczycie!!! Chodziło mi głównie o to że od lipca staramy się i nic.... i tak sobie myślę że może ja za stara jestem...

Witaj. Ja 34, 12 cykl starań o pierwsze dziecko. Na początku wykryta niedoczynnosc tarczycy, wyprowadzona i już dzis wszystkie badania w normie. Miałam 1 cykl bezowulacyjny po ciąży biochemicznej w maju od tamtej pory normuje się wszystko. Tez mam problem ze śluzem płodnym bo go właściwie nie obserwuje. Teraz drugi cykl próbuje z użyciem żelu Fertilsafe.

Myśle ze w moim przypadku to wiek stres i lata antykoncepcji (co śmieszne brane na regulacje hormonów bo walczyłam z hirsutyzmem i podejrzeniem PCOS).

Myśle ze nie ma reguły, każdy organizm jest inny i jedne dziewczyny w młodym wieku nie mogą zajść a drugie po 40 i zachodzą bez problemu. My się zaliczamy do tych co musza się postarać i troszkę poczekać na dzieciątko ale za to wiem ze będzie to w końcu wynagrodzone.

Pozdrawiam i życzę powodzenia i trzymam mocno kciuki[emoji4]

reklama
Hahah! Idealne pytanie dla mnie! Oprócz tego, mam 15 miesięcznego synka i jest przy nim trochę pracy, to robię wszystko! Szyję pościele dla niemowlaków na zamowienie. Oprócz tego dla siebie przerabiam wszystko-meble dla synka, nawet sanki ostatnio przemalowałam ostatnio uszyłam mu nową pościel i przerobiłam łóżeczko już na takie „doroślejsze łózio”. Efekt na zdjęciu!
Jesteś super zdolna. Gratuluję. Piękna robota
Czy mogłabyś zdradzić gdzie kupiłaś tą piękna bawełnę na pościel do łóżeczka??

Ha ha. Przekonać go do badań graniczy z cudem. To jest typ upartego osła.

My ze swoim szybko go badaliśmy bo ma w rodzinie przypadki bezpłodności i w sumie bal się ale mimo to chciał wiedzieć.
Ja się umówiłam w laboratorium i z rana szybciutko zawiozłam do nich, a ze musi być w ciepłe to pojemniczek w staniku przy sercu [emoji28] No cóż czego to baba nie wymyśli [emoji6]

reklama
Do góry