Zrobiłam test owulacyjny, wyszedł pozytywny, objawy owulacji też miałam no i " do dzieła"Jak wy to robicie że Wam złapało ???
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam test owulacyjny, wyszedł pozytywny, objawy owulacji też miałam no i " do dzieła"Jak wy to robicie że Wam złapało ???
Sama nie wiem czy coś tu widzę czy nieZrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?
Zrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?
Widać! Cień cienia.Zrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?
Ja też już glupieje ale nie nakręcam się żeby się nie rozczarowaćSama nie wiem czy coś tu widzę czy nie
Ja tam widzę jakby cień cieniaZrobiłam dzisiaj znowu hah nie wytrzymałam
Co myślicie ?
Kurczę ja też z testami i monitoring. Wczoraj była ciemna kreacja, dziś dopiero wieczorem zrobię to wstawię fotkę i posłucham Waszych opinii.Zrobiłam test owulacyjny, wyszedł pozytywny, objawy owulacji też miałam no i " do dzieła"
Gratuluję, to super wiadomość 1000 buziaków. Rosnijcie zdrowo!Mam wyniki z bety hcg- według nich jestem w 3-4 tygodniu ciąży!! ale mam za to niski progesteron bo wynik mi wyszedł 8,18 a norma jest 11-44ng/ml. Mam w domu luteine dopochwową także dzisiaj już zaaplikuje