reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

U mnie dziś 35DC. Norma to 29-34 wiec z testem poczekam do poniedziałku. Dalej czuje się inaczej niż w każdym cyklu ale piersi bolą trochę mniej i boli jak na okres. Może to nie jest dosłowny ból, ale takie ciągniecie w podbrzuszu. Mój narzeczony wczoraj powiedział ze moje sutki rzeczywiście zmieniły kolor i obwódka wyglada jakby była sina. Nie wiem już co myśleć. Staram się o tym nie myśleć tak często i się nie nastawiać.

Myśle ze duże jest prawdopodobieństwo ze jak jesteś w ciąży to już test powinien pokazać. Ja wychodzę z tą myślą ze łatwiej zrobić test i nawet jak by miała się ukazać jedna kreska to potem powtórzyć i się miło zaskoczy. Chyba ze jesteś twarda i wciąż o tym nie myślisz to poczekaj

reklama
Jak robicie testy owu to długo wychodzi Wam blada kreska testowa? Czy po bladej parę dni i już macie równa lub ciemniejsza? Wczoraj zrobiłam pierwszy test w tym cyklu i widać druga kreskę ale jest wyraźnie bledsza niż testowa więc ewidentnie test negatywny
Ja zaczynam zawsze wczesnie testować bo boje się, ze przegapie. Nadal mam blade załączam zdjęcie. Choć jedna wyszła z jakiś powodów prawie na równi (choć owu spodziewam się bliżej 15dc)

Załączniki

• D2C2D97D-C7F0-4C28-90AD-94CAA1E7B1D4.jpeg
    D2C2D97D-C7F0-4C28-90AD-94CAA1E7B1D4.jpeg
    882,1 KB · Wyświetleń: 59
Wszystkie się liczycie!!! Chodziło mi głównie o to że od lipca staramy się i nic.... i tak sobie myślę że może ja za stara jestem...

reklama
Do góry