oczekujaca23
Fanka BB :)
3 dni przedA Ty jestes tydzień przed @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 dni przedA Ty jestes tydzień przed @?
3 dni przed. A betę robiłam wczoraj i wynosiła 2,3A Ty jestes tydzień przed @?
Skąd w takim razie beta 2,30 ?
Nie powinno być 0?
Aaaa. Wiem, że beta powyżej 5 oznacza ciążę ,ale pomyślałam , że skoro zrobiona przed czasem to może dlatego taka niska. No nic czekam do terminu miesiączki .Mi lekarz po poronieniu mówił ze mam monitorować Bete Hcg żeby spadła do Zera to byl wyznacznik ze wszystko się oczyściło i ze po tym jak osiągnę wynik 0 to się starać ponownie. Mówił tez ze czasem różnica błędów w pomiarze w różnych labolatoriach to 0-3 wiec to tez mam traktować jak 0- taką dostałam informacje
Mam wyniki z bety hcg- według nich jestem w 3-4 tygodniu ciąży!! ale mam za to niski progesteron bo wynik mi wyszedł 8,18 a norma jest 11-44ng/ml. Mam w domu luteine dopochwową także dzisiaj już zaaplikuje
3 dni przed. A betę robiłam wczoraj i wynosiła 2,3
Gratulacje !!
beta 7dni przed @ to chyba zbyt szybko.
tak bardzo bym chciala zeby sie tym razem udalo. A to dopiero 3dc.. Ale dni leca mi jak szalone a od 30stego mam tydzien urlopu wiec szybko zleci. Dni plodne zaczynaja mi sie podobno pod koniec mca wlasnie wiec fajnie.Mysle nad testami owu ale boje sie ze za bardzo sie wkrece i nastawie.