reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witam Was dziewczynyyy [emoji5]
Dziś 26 DC. Wczoraj zrobiłam betę , cykle 29 dniowe (wiem , że wcześniej ale nie mogłam się powstrzymać ) wynik Dziwny jakiś - dlaczego mimo braku ciąży jest jakikolwiek poziom HCG we krwi ?
Może jest jeszcze jakaś szansa na ciążę?
Owulacja sądząc po śluzie płodnym się przesunęła i była w 18-19 dc.
Help

Za wcześnie zrobiłaś betę, jeśli owulacje obstawiasz ok 19dc, to betę robilas 6-7dpo a to stanowczo za wcześnie. W tych dniach może dopiero zarodek się zagniezdzac. Jelsi jesteś niecierpliwa to powtórz betę za jakieś 5 dni

reklama
Gratulacje !!
beta 7dni przed @ to chyba zbyt szybko.

tak bardzo bym chciala zeby sie tym razem udalo. A to dopiero 3dc.. Ale dni leca mi jak szalone a od 30stego mam tydzien urlopu wiec szybko zleci. Dni plodne zaczynaja mi sie podobno pod koniec mca wlasnie wiec fajnie.Mysle nad testami owu ale boje sie ze za bardzo sie wkrece i nastawie.

reklama
Do góry