reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dodaje w załączniku ;)
1571145614353.jpeg

Wyniki faktycznie super. Czyli nie ma hashimoto i nie ma potrzeby robić anty tpo i anty tg bynajmniej moim zdaniem. Ja mam ft4 w górnej granicy normy a anty tpo i anty tg robiłam tylko po to by powtowrdzic czy to faktycznie jest hashimoto. W takim razie wystarczy podejść do endo pokazać te wyniki i da leki na obniżenie tsh.

Jeśli chodzi o wyniki tarczycowe to już wszystko zrobiłaś. I jeśli jesteś osobą starająca się o dziecko ( wybacz nie pamiętam) to warto zrobić lh fsh estradiol (2-5dc) progesteron 7 dni po owu prolaktyna testosteron obojętnie kiedy warto zrobić krzywa cukrowa jeśli jest u ciebie problem z cukrami w organizmie. No i przede wszystkim dokładne USG i sprawdzić endometrium jajniki ogólny obraz macicy. Jak mi się coś jeszcze przypomni to napewno napisze.

Wyniki faktycznie super. Czyli nie ma hashimoto i nie ma potrzeby robić anty tpo i anty tg bynajmniej moim zdaniem. Ja mam ft4 w górnej granicy normy a anty tpo i anty tg robiłam tylko po to by powtowrdzic czy to faktycznie jest hashimoto. W takim razie wystarczy podejść do endo pokazać te wyniki i da leki na obniżenie tsh.

Jeśli chodzi o wyniki tarczycowe to już wszystko zrobiłaś. I jeśli jesteś osobą starająca się o dziecko ( wybacz nie pamiętam) to warto zrobić lh fsh estradiol (2-5dc) progesteron 7 dni po owu prolaktyna testosteron obojętnie kiedy warto zrobić krzywa cukrowa jeśli jest u ciebie problem z cukrami w organizmie. No i przede wszystkim dokładne USG i sprawdzić endometrium jajniki ogólny obraz macicy. Jak mi się coś jeszcze przypomni to napewno napisze.
Dzięki wielkie :) bylam w zeslym tygodniu u gin na kontroli i powiedxial że z jego strony żadnych przeciwwskazań nie ma. Zaczynam 4 cykl starań ;)

reklama
Do góry