reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
Wydaje mi sie, ze taki odpoczynek dobrze zrobi. Pozwoli wszystko sobie poukladac oraz nabrac dystansu. Zycze wszystkiego co najlepsze :)

reklama
Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
Martynka trzymaj się ciepło. Rozumiem Cię doskonale. Buziaki i odzywaj się czasem ;):)

Byłam na badaniach tsh, wynik 7.430, czyli przekroczone (norma 2-4), więc dzisiaj wykonałam kolejne badania na ft 3 i ft 4.Zobacyzmy co pokażą, jak będę miec wolne od przyszłego tygodnia to póde do lekarza na kontrolę żeby mi to wyrównali.
Do tego koleżanka z pracy się zwolniła bo znalazła lepszą pracę (dużo mniej płatna ale również mniej stresująca) :( jak ja jej zazdroszczę.. a ja tutaj muszę tkwić bo nigdzie indziej takie kasy nie dostanę na l4 czy macierzyńskim.

Byłam na badaniach tsh, wynik 7.430, czyli przekroczone (norma 2-4), więc dzisiaj wykonałam kolejne badania na ft 3 i ft 4.Zobacyzmy co pokażą, jak będę miec wolne od przyszłego tygodnia to póde do lekarza na kontrolę żeby mi to wyrównali.
Do tego koleżanka z pracy się zwolniła bo znalazła lepszą pracę (dużo mniej płatna ale również mniej stresująca) :( jak ja jej zazdroszczę.. a ja tutaj muszę tkwić bo nigdzie indziej takie kasy nie dostanę na l4 czy macierzyńskim.
Kochana jeśli starasz się o dziecko to tsh trzeba obniżyć do 1.0.-1.5 jeszcze możesz zrobić anty tpo i anty tg. Ale póki co zaczekaj na ft3 i ft4 szkoda ze nie zrobiłaś wszystkich badań tarczycowych od razu.

Wracaj z pozytywnym testem :) Trzymam kciuki :)

reklama
Hej dziewczyny :) chętnie do Was dołączę :) Mam na imię Martyna, mam 32 lata. W domku mam prawie 14 miesięcznego synka i zaczynamy z mężem myśleć o kolejnym bobasku :) w zeszłym miesiącu trochę z mężem podzialalismy ale bez skutku. Niestety mam nieregularne cykle od 24 do 41 dni. Nadal karmię piersią więc to może przez to. Teraz jestem świeżo po okresie. Używacie testów owulacyjnych? Jakie polecacie? Mam w domu jakieś z allegro i w tym miesiącu będę sprawdzać, czy coś w ogóle pokażą.

Ostatnia edycja:
Do góry