reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
Trzymaj się! Mam nadzieję,ze życie szybko miło Cię zaskoczy!

reklama
Dziewczyny. Ja z szybkim pytaniem. Kupiłam ten Conceive żel- a raczej ten z nową nazwą fertilsafe. Niestety nie ma aplikatora,dam radę strzykawką. Ale nie mam pojęcia ile tego użyć na raz? Któraś może wie? Wiem ze za dużo tez nie jest dobrze bo może wszystko wypłynąć...

Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
Przytulam. Chwile i emocje są ulotne. Dziś jest tak, jutro może być zupełnie inaczej. Trzymaj się:*

Dziewczyny. Ja z szybkim pytaniem. Kupiłam ten Conceive żel- a raczej ten z nową nazwą fertilsafe. Niestety nie ma aplikatora,dam radę strzykawką. Ale nie mam pojęcia ile tego użyć na raz? Któraś może wie? Wiem ze za dużo tez nie jest dobrze bo może wszystko wypłynąć...
Przeczytaj ulotkę. Tam masz wszystko opisane.

Przeczytaj ulotkę. Tam masz wszystko opisane.
No właśnie jakby było opisane to bym nie pytała. Ja kupiłam wersję bez aplikatora, jest tylko „nanieść na palec” w wielkim skrócie. Ale nowsze pudełka są z aplikatorem (niestety nie udało mi się takiego kupić) i w nich ulotka mówi o zapełnieniu aplikatora, ale nigdzie nie ma jakiej jest on pojemności- bo szlam już nawet tym tropem. Pomyslalam,ze może któraś z dziewczyn ma na grupie i wie ile „ml” ma ten aplikator.

reklama
Do góry