@młoda1994 tak jak wczoraj obstawiałyśmy dziś jest pozytyw
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 20 października [emoji3]Hej Kochane, ja zblizam się do terminu @, czy któraś z Was też jest już blisko terminu ? Pozdrawiam Was wszystkie :*
Hej, dziewczyny postanowiliśmy z mężem zacząć starania więc od razu poleciałam do gina... Akurat rok temu robiłam badania na tarczycy tsh 3,1 anty-TG 1,3 prolaktyna 26 Wit. D3 11. B
Przez cały rok brał Wit d3 6000j.m. Jutro ide na tsh, jak będzie ok to chyba zaczniemy starania Już biorę pregnę plus
Dziewczyny ja się totalnie wycofuje znikam na jakiś czas. Nie mam pojęcia czy będę starać się jeszcze. Mąż mnie zawiódł, nie będzie go teraz, więc i ze starań nici. A wątpię, żeby plemniki od soboty dały radę. I wogóle za duże ciśnienie jakoś ostatnio. Muszę się wyciszyć. Może czasami tu zaglądne Wam pokibicowac. Powodzenia!!!!
Super to do dzieła a za 14 dni chce widzieć od ciebie piękny test z dwoma krechami tym razem na ciążowym.@młoda1994 tak jak wczoraj obstawiałyśmy dziś jest pozytyw
Oj chciałabym...Super to do dzieła a za 14 dni chce widzieć od ciebie piękny test z dwoma krechami tym razem na ciążowym.
Ja trzymam mocno kciuki za ciebie. [emoji110][emoji110][emoji110]Oj chciałabym...