reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Przykro mi Martyna. A może owu się przesunie po prostu o kilka dni ?
Nie wiem, co moze byc przyczyną u Ciebie, ale u zdrowiej kobiety nie wszystkie cykle są z owu, zdarzają się też takie "puste", z wiekiem chyba narasta ten problem.. Głowa do góry. Nie myśl za dużo tylko działaj z mężem i wreszcie zaskoczy... ;)
Dziękuję za dobre słowa, ty zawsze podniesiesz mnie na duchu!!! :)
Kurde nie wiem co to, napewno bezowulacyjny, bo żadnego kłucia jajników testy negatywne, a zawsze mam ładne pozytywy i mocne kłucie.
Działamy, ale dla przyjemności :)
A jak u ciebie?

reklama
A kiedy spodziewana @ ? czy może już po terminie ?
Nie mam zielonego pojęcia :( nie dostałam okresu po porodzie. Brałam anty do 3 sierpnia i od tego czasu się staramy ale niezbyt często. Robiłam test 20 września ale jedna kreska. Nie wiem kiedy znowu powtórzyć test. Zamówiłam owulacyjne ale pewnie będą dopiero koło wtorku. Jak dotrą to sprawdzę. 21 października mam gina. Zobacze co powie.

Ogólnie nie wiem co myśleć. Z pierwszą ciąża udało nam się od razu w pierwszym cyklu. Odstawiłam anty, poczekałam do pierwszej miesiączki z odstawienia i zaczęliśmy się starać i się udało. Mam nadzieję że teraz nie będziemy mieli większych problemów no chyba że coś się rozregulowało.

Dziewczyny od 2-3 dni czuję lekkie ciągnięcie w brzuchu, śluz jakiś taki lekko białawy czasem przezroczysty, gęsty i jak dotykam papierem to się lekko ciągnie, co to może znaczyć? Szyjka wg mojego wymacania chyba nisko i jakby otwarta, tyle że ona od dłuższego czasu taka.
Życzę Ci żeby to było to o czym myślę [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

nonono, tylko czy mi beta cokolwiek wykaże skoro na weekend mam mieć @? trudno, najwyżej stracę kasę bo moje przeczucia są inne ale mózg płata figle <puknij się w głowę głupi człowieku> :D
Kochana mi beta wyszła tak na prawdę 3 dni przed spodziewana @, czyli w niedziele. Myślę że jak coś by miało byc to wyjdzie w krwi na pewno. Trzymam kciuki

Cześć Wam babeczki, ja dziś 1dc... Niestety nie tym razem. Małpa się spóźniła 5 dni, ale w końcu się objawiła. We wtorek idę do ginka obgadać co dalej. Ale powiem Wam, że nie nastawiałam się jakoś specjalnie, co ma być to będzie. Trzymam za was kciuki

reklama
Cześć Wam babeczki, ja dziś 1dc... Niestety nie tym razem. Małpa się spóźniła 5 dni, ale w końcu się objawiła. We wtorek idę do ginka obgadać co dalej. Ale powiem Wam, że nie nastawiałam się jakoś specjalnie, co ma być to będzie. Trzymam za was kciuki
Ja dzisiaj 3 dzien opoznienia i dostane zaraz na glowe.. dobrze ze godiznka pracy mi zostala i wolnosc choc mi weekendy tak szybko zlatuja ze kosmos.

Do góry