kiwaczka89
Fanka BB :)
Dostalam wyniki tsh- 7.430 a powinno być 0.280-4.300. A beta oczywiście nie wyszła [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tsh szybko zbijesz i będziesz oglądać takie wyniki bety Kiedy kontrola?Dostalam wyniki tsh- 7.430 a powinno być 0.280-4.300. A beta oczywiście nie wyszła [emoji16]
Dostalam wyniki tsh- 7.430 a powinno być 0.280-4.300. A beta oczywiście nie wyszła [emoji16]
Tsh sama zrobiłam więc musze się zapisać do rodzinnego i może co poradzi [emoji16] no chyba że prywatnie uda mi się do endo zapisaćTsh szybko zbijesz i będziesz oglądać takie wyniki bety Kiedy kontrola?
Wiem... W pierwszej ciąży miałam ponad 14 [emoji85]Przykro mi
Tsh spore najlepsze mniejsze niż 2,5
Na pewno poradzi! Masz już doświadczenie, wiesz że się udaTsh sama zrobiłam więc musze się zapisać do rodzinnego i może co poradzi [emoji16] no chyba że prywatnie uda mi się do endo zapisać
Wszystko do kupienia w aptekach? Dziś czytałam o tym ziołolecznictwie... Może akurat się udaByłam na badaniach wyniki Mają być wieczorem , wróciłam właśnie z wizyty u ginekokog.
Zalecila na zwiększenie płodności, polepszenie owulacji
1) Niepokalanek mnisi
2) Dzięgiel chiński
3) witaminy z grupy B oraz dodatkowo
4 )zestaw witamin ciazowych- z dha
zalecila uzupełniać dobre kultury bakterii
5) olej z wiesiolka ale tylko do owu
Mam w poniedziałek przyjść na usg i zresztą wyników
W środę najpóźniej okres.
Może komuś pomoże. Powiedziała że taki zestaw po 3 miesiącach najdłużej u wiekszosci kobiet przynosi upragnione II kreseczki . Zalecila monitoring. Resztę leków dołączy jak zobaczy wyniki z całego miesiąca.
To chyba cud bo dr wszystkie badania zleca.na NFZ wizyty też i usg też wszystko =) W koncu trafiłam na kogoś kompetentnego.
I to wszystko bierze się naraz? jaki koszt takiej suplementacji?Wszystko do kupienia w aptekach? Dziś czytałam o tym ziołolecznictwie... Może akurat się uda
Też jestem ciekawa, obecnie jestem na duphastonie (progesteron - a niepokalanek mnisi wzmaga działanie) za wysoka prolaktyna (w małych ilościach podwyższa a w większych obniża) więc chyba bym musiała skonsultować się z ginką...I to wszystko bierze się naraz? jaki koszt takiej suplementacji?
Ja poprzedni cykl brałam aromek i od tego będę musiała wspomóc się czymś innym dlatego się zainteresowałam tymi specyfikamiTeż jestem ciekawa, obecnie jestem na duphastonie (progesteron - a niepokalanek mnisi wzmaga działanie) za wysoka prolaktyna (w małych ilościach podwyższa a w większych obniża) więc chyba bym musiała skonsultować się z ginką...