reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Zawsze marzyło mi się urodzić w lipcu . Poprzednia stracona ciąża właśnie miała się zakończyć w lipcu może tym razem się uda ....
Też właśnie celuje na lipiec, chciałbym mieć dwójkę dzieci i oba z lipca. Mam już synka 15 miesięcy lipcowego, sama jestem lipcowa, między synem a mną mamy dzień różnicy :) jestem ciekawa czy się uda zajść w tym październiku.

reklama
Dziewczyny czy 2 dni po owulacji ( a myśle ze już po owulacji bo śluz już lepki i jest go mniej ) może jeszcze bolec jajnik . Co to może oznaczać ( chyba nie owulacja skoro śluz lepki [emoji848][emoji848])

A mi się marzy którykolwiek miesiąc :) Synka mam z maja. Myślałam,ze może się uda,żeby było równe 2 lata różnicy, no ale zaczynam starania o 2+1mc. Trzymam kciuki dziewczyny, nostalgia jesienna chyba każdego dopada, ale trzymajcie się i głowa do góry! Polecam jakby coś jak ja to nazywam „sok z gumijagód” - bezpieczny syropek co ukoi nerwy- Neospasmina Na babyblues pielęgniarki po porodzie nam to dawały w szpitalu. Może jakoś super nie działa,ale bardziej jak placebo-cieszysz się,że robisz coś w kierunku ukojenia nerwów! Także kupujcie (7zl) i delektujcie się!

A mi się marzy którykolwiek miesiąc :) Synka mam z maja. Myślałam,ze może się uda,żeby było równe 2 lata różnicy, no ale zaczynam starania o 2+1mc. Trzymam kciuki dziewczyny, nostalgia jesienna chyba każdego dopada, ale trzymajcie się i głowa do góry! Polecam jakby coś jak ja to nazywam „sok z gumijagód” - bezpieczny syropek co ukoi nerwy- Neospasmina Na babyblues pielęgniarki po porodzie nam to dawały w szpitalu. Może jakoś super nie działa,ale bardziej jak placebo-cieszysz się,że robisz coś w kierunku ukojenia nerwów! Także kupujcie (7zl) i delektujcie się!
Mnie też dopadła nostalgia, a i nerwy trochę poszarpane więc przybijam pionę i jutro pędzę po polecony sok z gumijagód, działanie brzmi zachęcająco i oceniam go jako rzecz pierwszej potrzeby na chwilę obecną :oops:

Ja się staram od maja (w sumie staramy się z mężem) jednak się nie udaje, wybrałam się do gin kazała porobić badania tarczyca, mocz, krew wszystko książkowe, jak się okazało podwyższona prolaktyna... Na regulację cykli przepisany duphaston (biorę od poniedziałku tj. 7.10.) po wybraniu ponowic wynik prolaktyny... Nie ukrywam, że trochę się denerwuje tym bardziej, że nie należę do osób cierpliwych... Czy może któraś z Was miała podobnie?

Dziewczyny czy 2 dni po owulacji ( a myśle ze już po owulacji bo śluz już lepki i jest go mniej ) może jeszcze bolec jajnik . Co to może oznaczać ( chyba nie owulacja skoro śluz lepki [emoji848][emoji848])
Mnie tak pobolewa podbrzusze do samej @. W tym cyklu wyraźnie raz jedna strona, raz druga.

reklama
Ja tak miałam ostatnie dwa cykle, kuło ciągło, bolało podbrzusze aż do @. Wiec w tym cyklu się też tego spodziewam. A wszystko u mnie ok.

Dziewczyny w którym dniu najlepiej jeszcze sprawdzić na monitoringu jak mocno urósł pęcherzyk w 13 czy 14 dc przy owulacji standardowo w 14 dniu?

Do góry