kasienka862
Fanka BB :)
Witaj Kasienko. Przykro mi z powodu poronien. Oby sie udalo ! Trzymam kciuki
Po takim czasie zdazylam sie juz ogarnac .. Troche czasu juz minelo.. Ale strach zostal w razie jakby przypadkiem sie udalo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Kasienko. Przykro mi z powodu poronien. Oby sie udalo ! Trzymam kciuki
A robiłaś test przed tym krwawieniem? Bo to trochę dziwne
[/QUOTE
Testu nie robilam.. Wyszlam z zalozenia ze hormony mi zeswirowaly.. Hm.. ale poczekam jeszcze z 2 tyg do nastepnej @.. Ale tez mnie to tak zastanawia
No to dobrze że stres z Ciebie zszedł. Bierz te leki i działajcie. Trzymam kciuki mocno mocnoHej Aniu, u mnie ok. Dziś 12 dc mam nadzieję, że nam się uda i wszystko się ułoży tak abyśmy mogli się starać.
Po wizycie ok, jestem zdrowa, menopauza jeszcze daleko... Hihihi
Byłam na wizycie w 10dc i pęcherzyk miał 13 mm a endometrium 6 mm, zastanawia mnie, że to jednak zamałe wszystko jak na cykl 26 dniowy. Doktorka dała mi odpowiednik ovarinu. I mówiła, żeby brać miete pieprzową, że ma właściwości regulujące cykl.
Głowa lżejsza nowe siły do walki.
A jak u ciebie?
Buziaki
Moze jutro rano zrób test, cos mi to wygląda na ciąze....Jak tylko wchodze na forum to mam ochote sprintem biec do apteki kurcze hehe ale czuje ze kleska bo mam szyjke nisko a czytalam gdzies ze jak jest nisko to na @
Negatywny..
czuje sie jakby ktos na gôrze sobie ze mnie żartował. Czekam na tą france i licze na to ze w listopadzie sie doczekam pozytywa