reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej Aniu, u mnie ok. Dziś 12 dc mam nadzieję, że nam się uda i wszystko się ułoży tak abyśmy mogli się starać.
Po wizycie ok, jestem zdrowa, menopauza jeszcze daleko... Hihihi
Byłam na wizycie w 10dc i pęcherzyk miał 13 mm a endometrium 6 mm, zastanawia mnie, że to jednak zamałe wszystko jak na cykl 26 dniowy. Doktorka dała mi odpowiednik ovarinu. I mówiła, żeby brać miete pieprzową, że ma właściwości regulujące cykl.
Głowa lżejsza nowe siły do walki.
A jak u ciebie?
Buziaki
No to dobrze że stres z Ciebie zszedł. Bierz te leki i działajcie. Trzymam kciuki mocno mocno

U mnie psychicznie ok, znów pozytywne nastawienie. Spróbujemy jeszcze przez 3 cykle w tym roku, ale w ciągu dwóch cykli w trakcie płodnych dni oboje mamy delegacje, i to zagraniczne, więc słabe szanse na poczęcie... :mad: Zostaje mi naprawdę 1 miesiąc i dwa "czekanie na cud" Jesli do stycznia nic nie wyjdzie, to z racji wieku juz nie bedziemy próbować...

Mega w to nie mogę uwierzyć, ale czasami tak jest, że nie można już nic....

Buziaki

Negatywny..
czuje sie jakby ktos na gôrze sobie ze mnie żartował. Czekam na tą france i licze na to ze w listopadzie sie doczekam pozytywa

Z porannego moczu musi być. O tej godzinie negatywny ? Gdybys była w 7 czy 8 tygodniu to by test wyszedł pozytywny po południu. Na razie nie przekreślaj sprawy :)

Trzymam kciuki za Was, moje Kochane. Bardzo lubię Was czytać, kibicuję gorąco.

Jestem teoretycznie w drugim dniu cyklu, a poziom FSH to 15,2, co on oznacza? Muszę się głębiej wczytać, bo czekam na komentarz lekarza do wyników badań, ale nie mogę się doczekać :(

Widze, ze nie tylko ja mam gorszy dzien. Nastroj do bani, plakac mi sie chce, do tego sluz kremowy ale z dekilatnym zabarwieniem brazu... A to znaczy tylko jedno... Oj slaby dla nas ten wrzesien dziewczyny. Ale wierze ze pazdziernik bedzie opiewal w lepsze wiadomosci!!!

reklama
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki, jestem pewna, że nam wszystkim się uda.
Ja muszę odrobinę odpuścić, czuję, że w tym miesiącu zbyt mocno się nakręciłam.
@ powinna przyjść za 7 dni, nie wytrzymałam i testowałam wykrywającym wczesną ciążę właśnie z powodu pierwszej owulacji od wielu miesięcy. Oczywiście wyszła jedna kreska, wmawiam sobie, że nic straconego, do @ jeszcze sporo czasu i mogę się zaskoczyć jednak pierwsza fala zawodu już mnie dopadła. Szczerze powiedziawszy złapała mnie jesienna nostalgia. Życzę Wam, aby chociaż jednej z nas się jeszcze w tym miesiącu udało, tracę nadzieję, a taka niespodzianka to byłby zastrzyk dobrej energii na następne cykle.

Do góry