reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jak tylko wchodze na forum to mam ochote sprintem biec do apteki kurcze hehe ale czuje ze kleska bo mam szyjke nisko a czytalam gdzies ze jak jest nisko to na @
kcuiki mocno trzymam by jednak pojawiły się dwie kreseczki :)

ja nie mam zielonego pojęcia kiedy mam szyjkę nisko, kiedy wysoko więc testuj :D bo czuje że będzie to Twój miesiąc :)

reklama
kcuiki mocno trzymam by jednak pojawiły się dwie kreseczki :)

ja nie mam zielonego pojęcia kiedy mam szyjkę nisko, kiedy wysoko więc testuj :D bo czuje że będzie to Twój miesiąc :)
Negatywny..
czuje sie jakby ktos na gôrze sobie ze mnie żartował. Czekam na tą france i licze na to ze w listopadzie sie doczekam pozytywa

Ale nic. Mega smutek w tym mcu juz przwszlam w poniedzialek po pierwszym negatywie. To byl ciezki poniedzialek. Dzisiaj nie jest mi smutno a bardzoej jestem zla na sama siebie ze dalam sie poniesc emocjom niepotrzebnie

Niestety nie pomogę... nie wiem co to i z czym „to się je”. Ale co konkretnego lekarz Ci powiedział?
Ze mam dwurozna macice, ale najpierw musze wykonac pare badan i dopiero dokladniej temu sie przyjrzeć ma. Poprzedni lekarz nic nie zauwazyl wiec tym bardziej jestem zla no ale coz.. Trudnosci moga byc wlasnie z zajsciem w ciążę lub z donoszeniem do konca. Czytalam że kobietom sie udawalo normalnie zajsc i urodzic wiec az tak bardzo sie nie poddaje. Bede walczyc i juz

Na moim poprzednim forum staraniowym była dziewczyna która miała macice dwurożna. Zaszła w ciąże, urodziła zdrowe dziecko. Z tego co pamietam musiała być pod opieka bardzo dobrego ginekologa. Miała tez dziecko starsze. Wiec to była jej druga ciąża.
Wlasnie czytalam ze nie wyklucza to macierzyństwa ale trzeba bardziej na siebie uważać.

Ale nic. Mega smutek w tym mcu juz przwszlam w poniedzialek po pierwszym negatywie. To byl ciezki poniedzialek. Dzisiaj nie jest mi smutno a bardzoej jestem zla na sama siebie ze dalam sie poniesc emocjom niepotrzebnie
Spokojnie, ja już ze cztery pojedyncze krechy widziałam w tym cyklu a termin najszybciej jutro ;)
Zdarzały Ci się już opóźnienia @ ?

reklama
Ze mam dwurozna macice, ale najpierw musze wykonac pare badan i dopiero dokladniej temu sie przyjrzeć ma. Poprzedni lekarz nic nie zauwazyl wiec tym bardziej jestem zla no ale coz.. Trudnosci moga byc wlasnie z zajsciem w ciążę lub z donoszeniem do konca. Czytalam że kobietom sie udawalo normalnie zajsc i urodzic wiec az tak bardzo sie nie poddaje. Bede walczyc i juz
O coraz lepszych fachowcach można tu przeczytać :/

Do góry