reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Robilam test o czulosci od 10. Negatywny.. czekam na @ ma byc jutro.

Póki nie ma @, jeszcze jest nadzieja!!!

Witam kolezanki. Jestem tutaj nowa. Wraz z mezem we wrzesniu rozpoczelismy starania. Co z tego bedzie-sie okaze. Mam nieregularne cykle (28-32), wiec starania zaczelismy od 12 dnia (szczerze to nie wiem czy dobrze). Gratulacje dla Kasiecznej :)
Witam i przykro mi z powodu twojej straty!
Z nami raźniej!
Kochana, ja też już czekam na okres bo tak się właśnie dzisiaj czuję, że mimo spóźnienia przyjdzie :( Chyba w tym cyklu wystartuję z testami owulacyjnymi, bo przy takim rozregulowaniu już sama nie wiem, próbować czy nie.
A robiłaś test? to, że się czujesz na okres nie znaczy, że on przyjdzie! I tego ci życzę :)

Ja mam taki sam dzien uwierz..
Juz nie wiem co myslec. Nie czuje sie jak na okres. Czuje sie na nic .. plus mamy tak zimno w biurze ze istna masakra. Siedze w kurtce az cala dygocze z zimna od srodka.. katastrofa.
Piona!! Podłączam się do Was, z podobnym terminem . Też mam słabszy dzień :/

Dziekuje dziewczyny za cieple slowa. Strata nie do opisania, nikomu jej nie zycze. Jesli teraz nic nie wyjdzie bedziemy probowac tak jak radzicie. Wtedy wyszlo niespodziewanie, dzis sama juz nie wiem co sie dzieje. Od kilku dni mierze temp i mam non stop ponad 37° ale nie szaleje, tylko cierpliwie czekam

Uwaga leci trochę uśmiechu [emoji23][emoji23][emoji23]
Zrzutekranu_2019-10-07-12-45-12-412.jpeg
Zobacz załącznik 1031050
Zrzutekranu_2019-10-07-12-43-24-625.jpeg
Zrzutekranu_2019-10-07-12-38-47-761.jpeg
Zobacz załącznik 1031053
Zrzutekranu_2019-10-07-12-41-57-239.jpeg

Halo smutasy [emoji7][emoji7][emoji7] uszy do góry ! [emoji8][emoji8][emoji3526] Zaraz tu wpadnę z jakimś kawałem na poprawę waszych humorów [emoji3] dajcie mi chwilkę [emoji3]
Dokładnie trzeba dziewczyny tutaj trochę wyluzować i podnieść na duchu. Skierować myśli na inny tor choć na chwilę. Ja też zawsze przed swiruje@ i man doła.

Dziekuje dziewczyny za cieple slowa. Strata nie do opisania, nikomu jej nie zycze. Jesli teraz nic nie wyjdzie bedziemy probowac tak jak radzicie. Wtedy wyszlo niespodziewanie, dzis sama juz nie wiem co sie dzieje. Od kilku dni mierze temp i mam non stop ponad 37° ale nie szaleje, tylko cierpliwie czekam
Po to tu jesteśmy i musimy się wspierać. Bo nikt tego tak dobrze nie rozumi jak ktoś kto to przeżył, wiadomo każda inaczej sobie z tym radzi, ale ból ten sam.

Witam. Mogę dołączyć do Was? Testowanie będę robiła 12.10 no chyba, że małpa się pojawi. Dwa miesiące temu postanowiliśmy z partnerem, że zaczniemy starania o bobaska. Jestem mamą dwóch super chłopaków. Jeden skończone 14 lat A drugi 22.10 skończy 3 latka. Wiem, że z racji wieku prawie 39 lat będzie ciężej, ale warto powalczyć. Trzymam kciuki za wszystkie testujące. I nie załamywać się wszak starania to sama przyjemność

reklama
Po to tu jesteśmy i musimy się wspierać. Bo nikt tego tak dobrze nie rozumi jak ktoś kto to przeżył, wiadomo każda inaczej sobie z tym radzi, ale ból ten sam.
Zebys wiedziala. Moj chlop to uwaza, ze ja za bardzo chce, za bardzo pragne i za duzo o tym mysle-jednym slowem,ze sie nakrecam. Ale kurczatko, to nie on uslyszal ze fasolka w JEGO brzuchu nie ma serduszka. Tak, chce dziecka ale nie za wszelka cene. Co nam bedzie dane to bedzie. Ale jesli jest szansa to czemu temu nie dopomoc wlasnie sprawdzajac owu itp?! Chlopy tego nie pojma chyba

Do góry