reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witam kolezanki. Jestem tutaj nowa. Wraz z mezem we wrzesniu rozpoczelismy starania. Co z tego bedzie-sie okaze. Mam nieregularne cykle (28-32), wiec starania zaczelismy od 12 dnia (szczerze to nie wiem czy dobrze). Gratulacje dla Kasiecznej :)

Witaj :) Napisz coś więcej o sobie :) Ile masz lat? Czy staracie się o pierwsza dzidzie ?
Rozumiem ze staracie się pierwszy cykl? Wiec życzę złotego strzału :*

Czy to dobrze ze od 12dc, to się okaże ;)

reklama
Mogę Wam tutaj trochę nasmęcić? W tym tygodniu powinna przyjść @ i z każdym dniem mam coraz większego doła że znowu się nie udało.. czuje że nic z tego, więc nawet testu nie ma co robić :( w czwartek ide na badania kontrolne i tam tylko znając życie lekarz potwierdzi moje przypuszczenia (no chyba że do teg czasu dostane okresu). W pracy też mam coraz bardziej kiepsko i ani się zwolnić nie mogę skoro się staramy.. wyżaliłam się, sorki ale musiałam. Miłego dnia dziewczyny, lepszego niż mój :)

Witaj :) Napisz coś więcej o sobie :) Ile masz lat? Czy staracie się o pierwsza dzidzie ?
Rozumiem ze staracie się pierwszy cykl? Wiec życzę złotego strzału :*

Czy to dobrze ze od 12dc, to się okaże ;)
Mam 32 lata, maz 31. To nasze kolejne starnie, wczesniej za narzeczenstwa bylam w ciazy ale musialam zostac poddana zabiegowi bo nie bylo serduszka :( Potem byl miesniak usuniety 2 lata temu. Od tamtej pory jestem pod kontrola lekarza i nie ma przeciwskazan. I zaczelismy starania wlasnie teraz.
Lekarz mowil ,ze u mnie pecherzyk jest od 12 dc wiec od tego powinnismy sie starac. Ale boje sie ze ominelam owulacje :/ nie robilam testow ani nic bo nie chce sie nakrecac (wszystko jest w glowie)

Mogę Wam tutaj trochę nasmęcić? W tym tygodniu powinna przyjść @ i z każdym dniem mam coraz większego doła że znowu się nie udało.. czuje że nic z tego, więc nawet testu nie ma co robić :( w czwartek ide na badania kontrolne i tam tylko znając życie lekarz potwierdzi moje przypuszczenia (no chyba że do teg czasu dostane okresu). W pracy też mam coraz bardziej kiepsko i ani się zwolnić nie mogę skoro się staramy.. wyżaliłam się, sorki ale musiałam. Miłego dnia dziewczyny, lepszego niż mój :)
Ja mam taki sam dzien uwierz..
Juz nie wiem co myslec. Nie czuje sie jak na okres. Czuje sie na nic .. plus mamy tak zimno w biurze ze istna masakra. Siedze w kurtce az cala dygocze z zimna od srodka.. katastrofa.

Trzeba się wyżalić żeby poczuć się lepiej [emoji8] spokojnie zawsze po deszczu wychodzi słońce [emoji8][emoji8][emoji8] wytrzymaj [emoji8][emoji8] jeszcze będzie pięknie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Witaj! :* U mnie prezes mnie tak wkurza ze tez chetnie bym prace zmienila ale nie moge kurcze bo przeciez planuje ciaze.. takze jestem w zawieszeniu

Mam 32 lata, maz 31. To nasze kolejne starnie, wczesniej za narzeczenstwa bylam w ciazy ale musialam zostac poddana zabiegowi bo nie bylo serduszka :( Potem byl miesniak usuniety 2 lata temu. Od tamtej pory jestem pod kontrola lekarza i nie ma przeciwskazan. I zaczelismy starania wlasnie teraz.
Lekarz mowil ,ze u mnie pecherzyk jest od 12 dc wiec od tego powinnismy sie starac. Ale boje sie ze ominelam owulacje :/ nie robilam testow ani nic bo nie chce sie nakrecac (wszystko jest w glowie)

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :(

Tak książkowego, to powinno się starać przez cały cykl co 2-3 dni, ale życie...życiem ( nie każdy ma czas, ochotę i możliwości). Na razie nie myśl o tym 12dc, bo mogło się udać :)

Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :(

Tak książkowego, to powinno się starać przez cały cykl co 2-3 dni, ale życie...życiem ( nie każdy ma czas, ochotę i możliwości). Na razie nie myśl o tym 12dc, bo mogło się udać :)
U nas co 2-3 dni przez caly miesiac to niewykonalne :/ . Po prostu sa takie dni ze sie nie ma na to ochoty .. dlatego celujemy +- przy owu te pare intensywnych dni a reszta to tylko z milosci jak mamy naprawde ochote

reklama
Ja mam taki sam dzien uwierz..
Juz nie wiem co myslec. Nie czuje sie jak na okres. Czuje sie na nic .. plus mamy tak zimno w biurze ze istna masakra. Siedze w kurtce az cala dygocze z zimna od srodka.. katastrofa.
u nas też zimno- nie grzeją bo szukają oszczędności <facepalm> tzn. "jeszcze nie jest tak zimno by włączyć ogrzewanie"... taa, wcale.

Do góry