reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Gratuluję owocnych testów :) :)

Z mojego testowania chyba nici bo znowu mam jakieś śladowe plamienie,zabarwiony śluz, nadal kawa z mlekiem. Może odrobinę ciemniejszy, ale ilości nawet nie na jedną wkładkę dziennie. Boję się, że coś mi się rozregulowało i we wtorek idę do lekarza:(

Gratuluję owocnych testów :) :)

Z mojego testowania chyba nici bo znowu mam jakieś śladowe plamienie,zabarwiony śluz, nadal kawa z mlekiem. Może odrobinę ciemniejszy, ale ilości nawet nie na jedną wkładkę dziennie. Boję się, że coś mi się rozregulowało i we wtorek idę do lekarza:(
Może to objawy zagniezdzenia? Ja o ile dobrze pamiętam miałam w dzień spodziewanej miesiączki pasma śluzu zabarwione na różowo.

Może to objawy zagniezdzenia? Ja o ile dobrze pamiętam miałam w dzień spodziewanej miesiączki pasma śluzu zabarwione na różowo.
Myślałam o tym ale tak się czuję jakby coś nie grało. W piątek minął termin spodziewanego okresu, w piątek miałam śladowe plamienie. Wczoraj również śladowe i dziwny ból brzucha, a dzisiaj od rana czysto i dopiero koło 18 odrobina zabarwionego śluzu. Do lekarza się zapisałam jak tylko to zauważyłam, niech to sprawdzi. Jeśli uzna, że jest szansa, to da mi skierowanie na betę i zrobię za darmo ;)

Dziewczyny, jutro mam termin @, aczkolwiek franca się wcale nie zapowiada. Dzisiaj zauważyłam maleńkie dwie może trzy kropki czerwoności na majtach.. Żyły na cyckach bardziej widoczne niż zwykle, ale cycki jak nie bolały tak nie bolą. Brzuch pobolewa wciąż. Tam na dole oczywiście. Nie wiem co myśleć... Jutro wracam do domu od rodziców i chyba we wtorek pójdę na betę. Aa i tak mniej więcej od wczoraj leci śluz, tak nie za dużo ale leci taki pół przezroczysty. Trzymajcie kciuki. Ja za Wasteż trzymam. Powiem Wam, że dzięki Wam zaczęłam inaczej myśleć na temat ewentualnej ciąży. Wyluzowalam, nie spina się tak.. Moze to coś da:D

Myślałam o tym ale tak się czuję jakby coś nie grało. W piątek minął termin spodziewanego okresu, w piątek miałam śladowe plamienie. Wczoraj również śladowe i dziwny ból brzucha, a dzisiaj od rana czysto i dopiero koło 18 odrobina zabarwionego śluzu. Do lekarza się zapisałam jak tylko to zauważyłam, niech to sprawdzi. Jeśli uzna, że jest szansa, to da mi skierowanie na betę i zrobię za darmo ;)

Podziwiam, ze nie testujesz.

reklama
Podziwiam, ze nie testujesz.
Jak nie wytrzymam to jutro polecę po test. Ale dziwny mam brzuch, taki ni to na okres, ni to nie wiem na co. Jeszcze mój kot położył mi się na brzuchu, czego nigdy nie robi bo nie lubi leżeć na człowieku, obok jasne, ale na nigdy, mieszkamy razem od 2013 roku i nigdy tego nie robił. A dzisiaj się położył rozmruczany i cieplutki, działa jak termofor.

Do góry