budkaa
Fanka BB :)
@kasieczna na kiedy mialas termin @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczął się jakoś z 3-4 dni temu. Zazwyczaj na ok. tydzień przed okresem miałam uczucie suchości, a teraz odczuwam, że jest mi wilgotno i mam dużo sluzu, jak przy owulacji.@kasieczna a powiedz mi jeszcze mniej więcej od którego dnia cyklu zaczął ci się ten śluz tak dużo kremowy?
Na 8.10@kasieczna na kiedy mialas termin @?
U mnie bywało tak, że po płodnym śluzie był od razu krem i tak coraz więcej i więcejNo tak o ten mi chodzi [emoji3] ale zaraz po owu czy np tydzień po?
Może to objawy zagniezdzenia? Ja o ile dobrze pamiętam miałam w dzień spodziewanej miesiączki pasma śluzu zabarwione na różowo.Gratuluję owocnych testów
Z mojego testowania chyba nici bo znowu mam jakieś śladowe plamienie,zabarwiony śluz, nadal kawa z mlekiem. Może odrobinę ciemniejszy, ale ilości nawet nie na jedną wkładkę dziennie. Boję się, że coś mi się rozregulowało i we wtorek idę do lekarza
Myślałam o tym ale tak się czuję jakby coś nie grało. W piątek minął termin spodziewanego okresu, w piątek miałam śladowe plamienie. Wczoraj również śladowe i dziwny ból brzucha, a dzisiaj od rana czysto i dopiero koło 18 odrobina zabarwionego śluzu. Do lekarza się zapisałam jak tylko to zauważyłam, niech to sprawdzi. Jeśli uzna, że jest szansa, to da mi skierowanie na betę i zrobię za darmoMoże to objawy zagniezdzenia? Ja o ile dobrze pamiętam miałam w dzień spodziewanej miesiączki pasma śluzu zabarwione na różowo.
Myślałam o tym ale tak się czuję jakby coś nie grało. W piątek minął termin spodziewanego okresu, w piątek miałam śladowe plamienie. Wczoraj również śladowe i dziwny ból brzucha, a dzisiaj od rana czysto i dopiero koło 18 odrobina zabarwionego śluzu. Do lekarza się zapisałam jak tylko to zauważyłam, niech to sprawdzi. Jeśli uzna, że jest szansa, to da mi skierowanie na betę i zrobię za darmo
Jak nie wytrzymam to jutro polecę po test. Ale dziwny mam brzuch, taki ni to na okres, ni to nie wiem na co. Jeszcze mój kot położył mi się na brzuchu, czego nigdy nie robi bo nie lubi leżeć na człowieku, obok jasne, ale na nigdy, mieszkamy razem od 2013 roku i nigdy tego nie robił. A dzisiaj się położył rozmruczany i cieplutki, działa jak termofor.Podziwiam, ze nie testujesz.