reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
dziewczyny a powiedzcie, czy ktorac tak miala, mam 6 dni do @ boli mnie dol brzucha ale tez krzyz troche, czuje sie jak bym miala dostac @...
Tak ja miałam wyjątkowy ból w dole kręgosłupa, podbrzusza, poboczny ból piersi i senność na, duży brzuch, 7 dni przed @. Także wszystko może się zdążyć, ale też różne podobne sygnały miałam w normalnych cyklach przed@.

Myślę że szansa jest :)
Fado dzięki za optymizm, ale dzisiejszą wizyta u ginekologa, przekreśliła nadzieję. Byłam u mojej ginekolog zmierzyć poziom beta hcg i przy okazji zrobiła mi usg i niestety i miałam cykl bezowulacyjny i mam się spodziewać opóźnienia @.
Także u mnie kicha na całego, ten cykl przekreślony. Ale gin powiedziała, że to bardzo normalne po poronieniu, wydłużony i bezowulacyjny cykl, ja się tylko zastanawiam kiedy mi się to unormuje!

Fado dzięki za optymizm, ale dzisiejszą wizyta u ginekologa, przekreśliła nadzieję. Byłam u mojej ginekolog zmierzyć poziom beta hcg i przy okazji zrobiła mi usg i niestety i miałam cykl bezowulacyjny i mam się spodziewać opóźnienia @.
Także u mnie kicha na całego, ten cykl przekreślony. Ale gin powiedziała, że to bardzo normalne po poronieniu, wydłużony i bezowulacyjny cykl, ja się tylko zastanawiam kiedy mi się to unormuje!
Aha to przepraszam ,przegapiłam że jesteś po poronieniu , ja po też miałam długie i nieregularne 3 lub 4 cykle ,później wróciły do normy i w 3 zaszłam w ciąże

Aha to przepraszam ,przegapiłam że jesteś po poronieniu , ja po też miałam długie i nieregularne 3 lub 4 cykle ,później wróciły do normy i w 3 zaszłam w ciąże
Ja dziś już też z marnym nastrojem... okres wypada mi jutro bądź w piątek:( Jak tylko zaczęły się klucia prawego jajnika, a teraz jeszcze podbrzusza to już wiem że idzie przeklęta @...
I na nic obiecanki że już nie będę przeżywała i liczyła dni...na nic :( co za porażka.

Ja dziś powinnam dostać @, nie dostałam więc zrobiłam test... ale był tak biały, że aż zabolało. Od rana ryczałam, teraz w biurze nie mogę wysiedzieć... Jestem na siebie wściekła :crazy: W dodatku podbrzusze mnie mocno boli, jak nigdy nie bolało przed miesiączką.

Ja również z Tobą :( Jak długo się staracie?
Tak z kalendarzykiem w ręku od stycznia/lutego. Hormony odstawiłam w październiku.
Jestem 2 mc po hsg. W tym m-cu miałam monitoring Owu. Wszystko ok..pęcherzyk był i pękł. Jutro termin @ , brzuch zaczął boleć A wczoraj klucia w prawym jajniku. Wyjątkowo mocno daje @ o sobie znać w tym m-cu.

reklama
Do góry