madziolina_p
Fanka BB :)
Yvonne robilas juz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej no to głowa do góry, kolejny cykl przed tobą...Zrobiłam, ale niestety negatywny Pozostaje tylko czekać na @ i dalej próbować.
Dokładnie, kolejny cykl, kolejna szansa, myśl pozytywnie [emoji8]Zrobiłam, ale niestety negatywny Pozostaje tylko czekać na @ i dalej próbować.
a widzisz u siebie zmiany np sluzu? ja w kazda ciaze zachodzilam za 1 razem, zobaczymy jak to bedzie teraz. owulacje mam w pon to dzis sie pokochamy i moze jutro to zobaczymy. Oczywiscid jak moj chlop bedzie zdolny po imprezie heheDziewczyny najpierw niedowierzanie i szok, że tylko jedna kreska, trochę smutku, ale już mi przeszło Teraz nie mogę się doczekać @ i nowego cyklu Postanowiłam też, że będę mierzyć rano temperaturę, tak jak przed poprzednią ciążą.
Zazwyczaj tak, ale w tym cyklu właśnie nie jestem pewna czy pojawił się śluz płodny Akurat byliśmy na wakacjach w Polsce i mieliśmy mnóstwo różnych spraw do załatwienia, starania też były, ale raczej nie wsłuchiwałam się w swoje ciało.. W 18 dc miałam wizytę z usg i wg ginekologa już było po owulacji.a widzisz u siebie zmiany np sluzu? ja w kazda ciaze zachodzilam za 1 razem, zobaczymy jak to bedzie teraz. owulacje mam w pon to dzis sie pokochamy i moze jutro to zobaczymy. Oczywiscid jak moj chlop bedzie zdolny po imprezie hehe