reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

hej dziewczyny! postanowilam do was zawitac. Mamy juz dwojke dzieci 5 i 3 lata. Bhlam tez raz w ciazy, ktora zakonczyla sie obumarciem plodu i zasniadem czesciowym. Zdecydowalismy sie na 3 dziecko, tyle zawsze chcielismy miec. W kazda ciaze zachodzilam za 1 razem. Mam cykle regularne praktycznie co do dnia. Teraz w weekend mam dni plodne, a lecimy na urodziny kolegi, dzieci z babciami wiec bedzie milo po zobaczymy. Trzumam kciuki za nas wszystkie!

reklama
hej dziewczyny! postanowilam do was zawitac. Mamy juz dwojke dzieci 5 i 3 lata. Bhlam tez raz w ciazy, ktora zakonczyla sie obumarciem plodu i zasniadem czesciowym. Zdecydowalismy sie na 3 dziecko, tyle zawsze chcielismy miec. W kazda ciaze zachodzilam za 1 razem. Mam cykle regularne praktycznie co do dnia. Teraz w weekend mam dni plodne, a lecimy na urodziny kolegi, dzieci z babciami wiec bedzie milo po zobaczymy. Trzumam kciuki za nas wszystkie!
Powodzenia, trzymam kciuki! :) :) :)

No to trzymamy kciuki oby się udało nam wszystkim :)

Yivone moze za wczesnie zrobilas. Ja zawsze ze 2 dni orzed @ mam brazowe plamienia. W kazdej ciazy po owu 3 dni juz bolaly mnie piersi to znak byl dla mnie ze sie udalo, jak nie bylam w ciazy to piersi zaczynaly bolec ok tygodnia przed @

Dziewczyny wszystkie się doczekamy :) do 40tki jeszcze parę lat a i w takim wieku dzieci rodzą ;) myślę że jak pierwsze dziecko jest po 35rż to trochę ryzykowne, ale drugie czy trzecie jak najbardziej dobry pomysł i nie ma przeciwwskazań.
Ja dziś po kolejnej wizycie monitoringu Owu.. 15dc -pęcherzyk pękł. Od paru dni intensywnie randkujemy A lekarz zalecił dziś aby dalej codziennie i przynajmniej do poniedzialku czyli do 19dc ;) mój mąż już się cieszy
Mycha właśnie oglądam 3 - cią część Brigitte Jones i te powiedzenie geriatyczne matki, albo będę pobierać zasiłek wychowawczy i emeryturę jednocześnie haha. Chyba nam to nie grozi, my to szafniemy przed 40-stką.
No a ty pracuj owocnie, tylko sąsiadom dajcie spać, o ile ich macie. Bo to są najwspanialsze chwile....

a ja to sie z jednej strony boje, bo mam juz dwojke i z 3 bedzis ciezej ale zawsze chcielismy miec duza rodzine. W weekend pi imprezce bedzie dobry czas bo wyluzowani i bez dzieci poszalec mozna, oby mi sie chlop niebardzo spil bo moze nie dotrzymac do konca...

Mycha właśnie oglądam 3 - cią część Brigitte Jones i te powiedzenie geriatyczne matki, albo będę pobierać zasiłek wychowawczy i emeryturę jednocześnie haha. Chyba nam to nie grozi, my to szafniemy przed 40-stką.
No a ty pracuj owocnie, tylko sąsiadom dajcie spać, o ile ich macie. Bo to są najwspanialsze chwile....
dobre dobre zawsze to podwójna korzyść ;) A do tego ciaza ponoć odmładza więc 3 w1 będzie Hihihi
Działam intensywnie od kiedy rozpoczął się ten cykl..sąsiad narazie się nie skarży Ale jak zacznie się glupio uśmiechać to będę już wiedziała o co chodzi hahaha W niedzielę corcia wyjeżdża na 2 tygodnie więc w ogóle będzie sialabala :) :) :)
Nie nastawiam się że będzie ciaza bo pomimo że mam potwierdzenie od gina że owulacja była to wydaje mi się że od paru miesięcy mam co cykl Owu A do tej pory się nie udało. Nie ma tego złego.... przynajmniej jest przyjemność.. ;)

Dziewczyny @ dalej brak, a tu już 29 dc. Jak dzisiaj się nie pojawi to jutro z rana zrobię test. Wczoraj wieczorem lekko pobolewał mnie lewy jajnik, a poza tym nie czuje się ani na okres ani w ciąży :oops:

reklama
Do góry