Tzn badalas już betę??Jednak podejrzewam że jeszcze bardziej musiała mi się opóźnić owu niż przypuszczałam i dlatego teraz i okres się przesunął [emoji3] no nic czekamy na tą damę czerwoną [emoji36] i próbujemy dalej [emoji7]
reklama
Martyna84
Fanka BB :)
Co do śluzu to ja np albo nie mam go, albo poprostu nie umiem go rozróżnić bo mi się to chyba miesza z męskim nasienie, hehe, więc ja nie polega nigdy na tym.nie robię testów owu, obserwuje jedynie swoje ciało śluz itp także można powiedzieć że sama sobie potwierdIlam bo z obliczeń niby wychodziło mi na 27.08 ale śluz płodny zauważyłam dopiero 31.08/ 1.09 przytulanki były co drugi dzień więc nie wiem
Ja też biorę pregnę plus, dodatkowo od września witamina D. Ginekolog polecił mi też Ovulomed, pije od dwóch miesiecy. Na opakowaniu jest info, że 1 saszetkę dziennie ale kazał mi pić dwie. Wcześniej piłam Symfolic, w cyklu w którym zaszłam też. Od dzisiaj biorę duphaston 10 dni 2 *dziennie. 3 dzień naparzają mnie plecy w krzyżu. Poza tym staram się nie wsłuchiwać w organizm....Hej. Próbuj pomimo przeziębienia. Podobno to nie przeszkadza. Powodzenia
Mój gin zapisał mi pregna plus - dużo Wit d, dha, foliany i inne mikro ważne składniki.
Kwas foliowy przy planowaniu i starania jest ważny, warto go suplementowac. Wit D też ma dobry wpływ. Więc jak możesz to dbaj o siebie i witaminy bierz....
Ja też tak miałam wcześniej, ale po diecie zaczął się pojawiać i już wiem co to płodny śluz.Co do śluzu to ja np albo nie mam go, albo poprostu nie umiem go rozróżnić bo mi się to chyba miesza z męskim nasienie, hehe, więc ja nie polega nigdy na tym.
Rok czasu... Masakra...Ostatnio czytałam że po poronieniu organizm wraca do pełnej równowagi rok.
U mnie pierwsza @ była dokładnie o czasie jak gdyby nigdy nic, druga tydzień później, trzecia dwa dni wcześniej. Wczoraj 9dc zauwazylam taki intensywniejszy śluz, zrobiłam test owu i taka bladziutka kreska się pojawiła i to też jakby 3 lub 4 dni za wcześnie na wzrost LH.
Spodziewam się owulacji w niedzielę, zakładając cykl 29 dni. No jak widać swoim przykładem potwierdzam że 4 cykle po poronieniu nie wróciłam do swojego rytmu.
Odnośnie bólu, mam umiarkowany ból owulacyjny, wydaje mi się że idealnie w czasie owulacji co miesiąc, zwykle kłujcie jajnika. Pojawiło się to u mnie dwa lata temu, czyli długo przed poronieniem. Po, jest podobnie. Nie mam większy bądź innych skurczy itd.
Dziewczyny teraz pozostaje nam...
Relax..... I seks.... I będzie dobrze
Masz rację relaks i seks i będzie dobrze
Ja w tym miesiącu szukam innych zajęć żeby głowę zaprzątać czymś innym. Aktualnie jestem na etapie robienia porządków z Marie Kondo, podobno przez uporządkowanie mieszkania moga w życiu pojawić się zaskakujące zmiany...
A duphostan bierzesz w czasie starań tak? Bo lekarz mi przepisał ale byłam w takim szoku ze zapomniałam spytać od kiedy przyjmować jakoś tak uznabalam że od momentu pozytywnego testu a teraz sama juz nie wiemJa też biorę pregnę plus, dodatkowo od września witamina D. Ginekolog polecił mi też Ovulomed, pije od dwóch miesiecy. Na opakowaniu jest info, że 1 saszetkę dziennie ale kazał mi pić dwie. Wcześniej piłam Symfolic, w cyklu w którym zaszłam też. Od dzisiaj biorę duphaston 10 dni 2 *dziennie. 3 dzień naparzają mnie plecy w krzyżu. Poza tym staram się nie wsłuchiwać w organizm....
Tak. Ja biorę od dnia po owulacji przez 10 dni, pomaga w zagnieżdżeniu. Od pozytywnego testu też na bank gin przepisze mi duphaston i luteinę.A duphostan bierzesz w czasie starań tak? Bo lekarz mi przepisał ale byłam w takim szoku ze zapomniałam spytać od kiedy przyjmować jakoś tak uznabalam że od momentu pozytywnego testu a teraz sama juz nie wiem
Dzięki. To może też wezmę. Tylko kiedy owu jest dokładnie to nie wiemTak. Ja biorę od dnia po owulacji przez 10 dni, pomaga w zagnieżdżeniu. Od pozytywnego testu też na bank gin przepisze mi duphaston i luteinę.
Dwa+Trzy
U mnie 6dc i przeziębienie :/Hej hej, u mnie 8dc wiec bylam pelna optymizmu na ten miesiac bo kolejna @ po 28dniach przyszla planowo, ale strasznie mnie chorobsko chwycilo i nie wiem co z tego bedzie..bierzecie jakis kw foliowy lub inne witaminy ? Pewnie juz sie gdzies ten temat przewinal ale chyba nie dam rady nadrobic
Obecnie poza Gripexem biorę kwas foliowy
reklama
MamaWojtusia15
Dziewczyny u mnie dziś zamiast okresu biały śluz z odrobinka krwi... Jak myślicie idzie okres?