reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Śluz biały a tej krwi mało ale byla taka ciemno czerwoną i troszkę brązowa
Ja miałam plamienia implementacyjne to śluz był taki mleczno-różowy, a na drugi dzień miałam plamienia takie jak wino ciemne, na trzeci lekko brązowe. Gin mówił, że to mógł być też stary skrzep z ostatniego okresu. Plamienia implementacyjne podobno nigdy nie są żywo czerwone.

Ja miałam plamienia implementacyjne to śluz był taki mleczno-różowy, a na drugi dzień miałam plamienia takie jak wino ciemne, na trzeci lekko brązowe. Gin mówił, że to mógł być też stary skrzep z ostatniego okresu. Plamienia implementacyjne podobno nigdy nie są żywo czerwone.
Wiecie co dziewczyny normalnie jestem w szoku... Nigdy nie miałam aż tyle dziwnych przypadków w jednym cyklu... Normalnie już nie wiem co myśleć... [emoji23]

Duphaston niby nie hamuje owulacji ale dziewczyny pisaly, że ich zdaniem hamuje. Może lepiej nie bierz wg własnego uznania...
Hmm sama już nie wiem. Do tej pory 2 razy zaszlam w pierwszym cyklu starań. Zobaczę jak będzie w tym msc i jak coś to w przyszłym zacznę brać.

Wiecie co dziewczyny normalnie jestem w szoku... Nigdy nie miałam aż tyle dziwnych przypadków w jednym cyklu... Normalnie już nie wiem co myśleć... [emoji23]
Wyluzuj i poczekaj. Zamartwianie niczego nie zmieni oprócz tego, że pogarsza Ci się nastrój. Co miesiąc prawie każda z nas dostaje szału... A to i tak nic nie zmienia :)

reklama
Do góry