Ooo dostałaś wreszcie okres?Dziś 1 d. Nowy rok, nowe nadzieję! [emoji16][emoji870]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo dostałaś wreszcie okres?Dziś 1 d. Nowy rok, nowe nadzieję! [emoji16][emoji870]
Ooo dostałaś wreszcie okres?
No to super. Tym razem wyluzuj u mnie 35 dc i okresu brak, idę jutro na bete żeby wykluczyć ciążę, testy negatywne.W końcu! Cykl trwał 42 dni, najdłuższy w moim życiu [emoji16]
Ja też 1dc. Jedziemy !!! Styczeń będzie nasz !!!Dziś 1 d. Nowy rok, nowe nadzieję! [emoji16][emoji870]
Nie Ty pierwsza nie ostatnia wpatrujesz się w test żeby z nadzieją wiedzieć bladą kreskę nie przejmuj się dziewczynami, przejdź na inny watek. podejdź do tego z dystansem.Bardzo mnie wkurzył sytuacja na "tamtym"wątku. Nie rozumiem podejścia tych dziewczyn i nasmiewania się z innych! Robienia scereenow moich wypowiedzi to dość żałosne! Nie wiem już czy to forum ma być wsparciem czy zwykłym drwieniem sobie z innych. Zachowanie poniżej pewnego poziomu! Bardzo to przykre [emoji52][emoji58]
Nie Ty pierwsza nie ostatnia wpatrujesz się w test żeby z nadzieją wiedzieć bladą kreskę nie przejmuj się dziewczynami, przejdź na inny watek. podejdź do tego z dystansem.
Ja też 1dc. Jedziemy !!! Styczeń będzie nasz !!!
Właśnie przez to długie uwalnianie mam go brać przed - do - po kolacji, wg uznania. Ja u siebie żadnych skutków jego działania nie zaobserwowałam. Podobno dostałam najmniejszą dawkę, bo 500 i to też właściwie na własne życzenie, bo u mnie dodatkowo dochodzi hipoglikemia czyli niedocukrzenie, taki ze mnie ewenement Endokrynolog - diabetolog, która wreszcie zechciała mnie wysłuchać i podeszła poważnie do tematu też bierze glucophage i mówi, że ma po nim zgagę jeśli weźmie później niż przed posiłkiem. Pod koniec stycznia mam zrobić badania kontrolne pod kątem tej wątroby aby zobaczyć czy coś ta metformina u mnie dała i wtedy ewentualnie mamy albo zwiększyć dawkę, albo przejść na inny lek jeśli okaże się, że jestem w ciąży.
Fajnie, że masz już swoje maleństwo i w końcu trafiłaś na lekarza, który wie co robi. Wiem jak w "naszej" sytuacji o takiego trudno.
Nie wiem jak długo zamierzasz żalić się na inny wątek, ale weź pod uwagę kilka kwestii. Każdy ma prawo do cytowania innych użytkowników, tak po prostu jest. Na wątku, po którym tak jeździsz, dostałaś konkretne rady, łącznie z tym, żebyś wrzuciła na luz. Wklejanie takiej ilości zdjęć w różnych światłach, kontrastach, robionych pod różnym kątem, jest zwyczajnie irytujące. Na rady, żebyś poszła zrobić badanie, reagowałaś żalem, że nie dasz rady. Ok. Udzielasz się na wielu wątkach wklejając tam te same posty. Na serio, zluzuj, czas najwyższy. Życzę Ci powodzenia w staraniach i dystansu do siebie i do świata.Tyle że bardzo mnie wkurzylo to że wkleja jakieś screeny na wątku. Ciekawe jak one się starały jak się zachowywały. A szkoda słów! Nie ma co się przejmować laskami z brakiem zajęcia wysmiewajacych się innych [emoji16]