Rudaa94
Fanka BB :)
Hej Wszystkim ! Wszystkiego dobrego w noworoczne popoludnie jak tam samopoczucie? Wypoczete ? Ja to oddalabym wszystko za odrobine snu... 2 psy w lozku, corka od rana rewolucje przechodzi, rano okazalo sie ze nie ma wody w calej wiosce cudowny poczatek. Maz czeka na prezent urodzinowy ale niestety nie pyklo. Rano zrobilam test, bo cycki mnie rwa jak opetane, mysle a nuz pozytyw... ale psy sie obudzily i trzeba bylo wyjsc... przez pierwsze 3 minuty bialo a potem to nie wiem. Cos widac ale sprawdzilam za pozno :') ja dziekuje za taki nowy rok mam nadzieje ze u Was spokojniej
Edit: w tym domu nie tylko ja potrzebuje testow przyjaciolka tez wiec moze noworoczny cud? a ja wredna wczoraj dreczylam ich pytaniem kiedy drugie.Dzis testy kupimy o wiekszej czułości. I nie wychodzimy z psami poki nie bedzie jednoznacznego wyniku
Edit: w tym domu nie tylko ja potrzebuje testow przyjaciolka tez wiec moze noworoczny cud? a ja wredna wczoraj dreczylam ich pytaniem kiedy drugie.Dzis testy kupimy o wiekszej czułości. I nie wychodzimy z psami poki nie bedzie jednoznacznego wyniku
Ostatnia edycja: