HappyBabyMama
Fanka BB :)
Są tutaj napewno dziewczyny z pcos. Powiedzcie mi miałyście jakieś objawy? Jak wkrylyscie ten problem? Czy miałyście normalne miesiączki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz jakieś objawy ciążowe? Albo przepowiadajace @?Witaj, u mnie też 34 dc i negatywny test z rana
U mnie kreski ciemniały z dnia na dzień.Też myślę, że to jeszcze nie pozytyw. Czy ta kreska powinna ciemnieć z dnia na dzień, bo LH systematycznie rośnie? Czy jednego dnia jest bladziocha, a następnego może już być mocna krecha? W ogóle nie mam doświadczenia z testami owu, robię je 5 dzień i już się denerwuję
Ani tego ani tegoA masz jakieś objawy ciążowe? Albo przepowiadajace @?
Zedytowałam tytuł nowego wątku. Już parę osób się zameldowało.Na Wrześniówkach jeszcze sporo miejsca
Dziewczyny a nie można zedytować nazwy tego wątku? Staraczki - 1 połowa 2020
To w końcu się przenosimy?Zedytowałam tytuł nowego wątku. Już parę osób się zameldowało.
Ja Was będę nawiedzać na pewnoZedytowałam tytuł nowego wątku. Już parę osób się zameldowało.
Póki co zaglądam tu i tu.To w końcu się przenosimy?
Acard jest przydatny przy nadkrzepliwosci. Nie odstawiaj na własną rękę.Ja Was będę nawiedzać na pewno
Dziewczyny orientujecie się czy eutyrox i akard (zalecony przy duphstonie) mam brać nadal ?
Eutyrox chyba tak ale nie wiem co z akardem ?
A ja jeszcze do trzech innychPóki co zaglądam tu i tu.