ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Bardzo wczesna ciąża [emoji813]️[emoji64]
Bardzo wczesna ciąża. [emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo wczesna ciąża [emoji813]️[emoji64]
Na Wrześniówkach jeszcze sporo miejscaNa moim teście widzę ducha cienia ha ha ha, więc to chyba już moja świrująca wyobraźnia ;-) W każdym razie nic, czemu można by zrobić zdjęcie.
@ nadal brak - 29dc
No nie wiem, ja bym tak nie dramatyzowala, chyba tylko w Pl tak wcześnie się robi jakiekolwiek badania kobietom w ciąży. Zazwyczaj do 8 tygodnia nie ma o czym z lekarzem gadać. Owszem ryzyko pozamacicznej jest zawsze, ale bez przesady też, cialo chyba dałoby znak, że coś jest nie tak. Czy może masz jakieś dramatyczne doświadczenia i dlatego tak panikujesz? Ja też nie mogłabym sobie tak brać wolnego w pracy żeby badać bete co kilka dni, to jest niewykonalne. Nigdy nie słyszałam żeby ktoś tak się martwił o ciążę pozamaciczna. Ani wśród znajomych ani rodziny. A już na pewno nie w Norwegii gdzie mieszkam.Elektroniczny pokaże Ci dokładnie to samo i nie wyjaśni zupełnie nic ale rób jak uważasz, Twoje sumienie, Twoje decyzje i Twoje życie.
Ja grzecznie zbieram się kolejny raz na te same badania, do czasu wyniku szukajcie mnie pod psychiatrykiem, gdyby wynik wyszedł znowu ujemny to mają mi już pokój przygotować
Raczej nie, bo po co skoro dzisiaj negatywTestujesz jutro ?
Może Nowy Rok nam w końcu coś pokaże ;-)
Podobno owu pokazują ciążę nie raz?U mnie dzisiaj również powiało bielą a 33dc. Test owu znowu pozytywny [emoji848][emoji848][emoji848]
Witaj, u mnie też 34 dc i negatywny test z ranaHej dziewczyny. Od pewnego czasu podczytuje Was, aczkolwiek nie udzielam się, ale chciałabym to zmienicJestem w 34dc, zawsze miałam 28 dniowe cykle, miesiączki brak, test z dzisiejszego dnia negatywny, być może owulacja się przesunęła, o ile wogole mam cykl owulacyjny. Jestem po poronieniu pustego pęcherzyka ciążowego w 10tc. Poronienie miałam samoistne, ale byłam także poddana zabiegowi abrazji macicy 31 października. Miesiączkę po poronieniu dostałam tak jak zawsze po 28 dniach (tj 28.11.2019), ale do dnia dzisiejszego cisza... Gdzieś z tyłu głowy mam myśli, że być może mogłaby to być ciąża, bo mam podobne objawy jak przy tej poronionej. Ale czas zweryfikuje co i jak. Póki co chciałabym do Was Staraczki dołączyć na forum
GratulujęBhcg 45
Verona o pierwszym cieniu pisała 21.12, w piątek był 27.12 i kolejne cienie aż do wczoraj. Z jakiegoś powodu testy wyłapują niskie stężenie bHcg. To nie była informacja dla każdej z pozytywnym testem ale konkretnie dla Niej. I tak, doświadczyłam wiele różnych sytuacji (ciąża pozamaciczna to tylko jedna z wielu możliwości) , szczególnie na oddziale onkologii i tak, jestem panikarą i cholernie boję się nowotworu.No nie wiem, ja bym tak nie dramatyzowala, chyba tylko w Pl tak wcześnie się robi jakiekolwiek badania kobietom w ciąży. Zazwyczaj do 8 tygodnia nie ma o czym z lekarzem gadać. Owszem ryzyko pozamacicznej jest zawsze, ale bez przesady też, cialo chyba dałoby znak, że coś jest nie tak. Czy może masz jakieś dramatyczne doświadczenia i dlatego tak panikujesz? Ja też nie mogłabym sobie tak brać wolnego w pracy żeby badać bete co kilka dni, to jest niewykonalne. Nigdy nie słyszałam żeby ktoś tak się martwił o ciążę pozamaciczna. Ani wśród znajomych ani rodziny. A już na pewno nie w Norwegii gdzie mieszkam.