Paulina_1982
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak robilam gdy nie bylo ciazy to albo zero albo ponizej 2 byloNo wprawdzie jestem jeszcze przed miesiączką . A jak jest beta jak nie ma ciaży. To ilyscie kiedyś?
Na moim teście widzę ducha cienia ha ha ha, więc to chyba już moja świrująca wyobraźnia ;-) W każdym razie nic, czemu można by zrobić zdjęcie.Na moim teście biel, a okresu dalej ni ma ;/
To uwierz! Będzie wszystko DobrzeDzięki dziewczyny , chociaż dalej w to nie wierze ...
Hej dziewczyny, u mnie dziś @ w ostatni dzien tego strasznego 2019 roku, który cały przeleciał na staraniach... jestem załamana. Założyłam sobie, że do końca roku będę w ciąży... wy płaczecie ze szczęścia ja z rozpaczy. 27.01 ide do mojej Gin, zapytam jej o klinike leczenia nieplodnosci moze polecić. U mnie poza Hashimoto i PCOS caly czas leczonym wszystko ok, u mojego M pierwsze badajia wykazały śladowa ilosc plemnikow, ale kolejne po 3 mieisiacach, wylazaly juz wystarczajaca ilosc o bardzo dobrej ruchliwość, a mimo to nic.
Cieszę się waszym szcześciem!! Do zobaczenia w nowym roku.