Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jest! WidacRobiłam test. Jest kreska. Pojawiła się od razu Ale bardzo bardzo blada. Nie mogę tej szybko wyciągnąć z tego testu. Nie wiem czy zobaczycie...Zobacz załącznik 1061822
U wszystkich kreski a u mnie ani kreski ani okresu [emoji85][emoji28]
Verona26 musisz wyluzować wykonczysz się poczekaj że 2 dniPrzez ta szybko nic nie widać.... brrr
U mnie biedniejsze i nieuznaneNie martw się u mnie biedne kreski [emoji16] I brak okresu [emoji23]
Verona26 musisz wyluzować wykonczysz się poczekaj że 2 dni
Nie czytaj niczego bo i tak niczego nie zmienisz A tylko sciagniesz coś na siebie
A Ty kiedy znów testujesz?U wszystkich kreski a u mnie ani kreski ani okresu [emoji85][emoji28]
Właśnie nie wiem, myślałam że dzisiaj ale w sumie nie wyjechaliśmy nigdzie z domu a testów nie mam więc może jutro po pracy albo we wtorek.A Ty kiedy znów testujesz?
Te opakowanie niby markowe ale dokładnie takie z aliexpress zamówiłam kiedyśJa tez szaleje poki co ba domowym laboratorium i czekam na chyba „chinczyki”
O takie:
Zobacz ofertę: Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 30szt. Link do: Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 30szt.