reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja w nie nie wierze 😂 mieszkamy w domu pod miastem ale dzis sie przejedziemy do galerii to zajde :) z reszta dzis ostatni dupek wiec wypada zrobic jutro normalny test
Ja ostatniego biorę we wtorek rano i tez chce juz wykluczyc na 100% jakby co bo bez duphastonu i tak nic się nie utrzyma :/

reklama
Dziewczyny ja pamiętam jak przy Synku zrobiłam test ciążowy w dzień spodziewanej miesiączki. Nie było kompletnie nic. Wyrzuciłam do kosza.
Po jakimś czasie Mąż go wyciągnął. I wtedy zobaczyliśmy cień cienia... I teraz ten mały cień biega nam po mieszkaniu i pyskuje :) Tego Wam życzę [emoji3059]

U mnie dokładnie ta sama historia. Po godzinie wyjęty z kosza cień cienia ma 3 lata :)

Spokojnie. Za bardzo kombinujesz i się nakrecasz.

Ciesz się seksem kobieto.

Mega mnie denerwują takie komentarze. Seksem się pewnie nacieszyła bo już trochę lat ma a marzenie o dziecku to nie widzi misie. Ciężko nie przezywać i się nie nakręcać t
Bardziej ze elastyczna była
Przed chwila w ciąży biochemicznej.

@Verona26, kreska jak nic [emoji846] rewelacja mamuśka [emoji7][emoji7]
@Dwa+Trzy, @Aklime kciuki zeby ciebie zamieniły się w tłuściutkie krechy
@Agnieva, ja nam termin na 31.12, ale nie wiem czy coś mi się nie poprzesuwało bo czuje się bardiej jak na owulacje, testy owu dwa dni z rzędu wychodziły mi pozytywne, śluz płodny, ale już 3 dzień bolą mnie jajniki, krzyż i ciągnie mocno w brzuchu i pachwinach nawet. Dziwne się czuje ale nie sadze zeby się udało. Nawet testu w domu nie mam. Może męża jutro wyślę do rossmana lub apteki
@Aklime, ja tez tak szaleje jak stuknięte z testami ale z testami owu, tylko dlatego, ze ciążowych w domu nie mam [emoji23][emoji23]

@Agnieva, ja nam termin na 31.12, ale nie wiem czy coś mi się nie poprzesuwało bo czuje się bardiej jak na owulacje, testy owu dwa dni z rzędu wychodziły mi pozytywne, śluz płodny, ale już 3 dzień bolą mnie jajniki, krzyż i ciągnie mocno w brzuchu i pachwinach nawet. Dziwne się czuje ale nie sadze zeby się udało. Nawet testu w domu nie mam. Może męża jutro wyślę do rossmana lub apteki
@Aklime, ja tez tak szaleje jak stuknięte z testami ale z testami owu, tylko dlatego, ze ciążowych w domu nie mam [emoji23][emoji23]
Haha myslalam, ze tylko ja przez caly miesiac kleje sobie zeszycik 😂😂

Kochana obyś miała rację że ta kreska jest i to nie wytwór mojej wyobraźni. Tylko czemu nie ciemnieje [emoji848]

reklama
Do góry