reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
To tylko kup [emoji4] I testuj [emoji4] Ja stwierdzam że ta kreska dzisiejsza Jet ciemniejsze niż piątkowa więc jutro beta. Mam nadzieję że będzie pozytywna [emoji4]
Właśnie nie wiem, myślałam że dzisiaj ale w sumie nie wyjechaliśmy nigdzie z domu a testów nie mam więc może jutro po pracy albo we wtorek.

Podczytuje już jakiś czas ale dziś dołączyłam do forum :)

Zaczynamy starania o pierwszego malucha po 1,5 roku antykoncepcji hormonalnej. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie brak krwawienia z odstawienia po ostatnim opakowaniu (zamiast tego mocne plamienia w połowie 2 tygodnia tabletek co się wcześniej nie zdarzało). Jakby organizm wiedział że im szybciej tym lepiej :)
Tylko teraz nie wiem kompletnie na jakim etapie cyklu jestem... i tak pewnie zostanie do pierwszej miesiączki.

trzymam kciuki za wszystkie starające się !

Witamy! A obserwujesz swój organizm? Tj. Śluz, jakieś bóle coś? Ja nigdy brałam tabletek więc nie wiem jak to jest. Przeważnie wiem kiedy są płodne kiedy nieplodne, ma bóle owulacyjne. Musisz zobaczyć kiedy dostaniesz @. Pewnie zanim cykle się wyreguluja po tabletkach to chwilę potrwa [emoji4]
Podczytuje już jakiś czas ale dziś dołączyłam do forum :)

Zaczynamy starania o pierwszego malucha po 1,5 roku antykoncepcji hormonalnej. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie brak krwawienia z odstawienia po ostatnim opakowaniu (zamiast tego mocne plamienia w połowie 2 tygodnia tabletek co się wcześniej nie zdarzało). Jakby organizm wiedział że im szybciej tym lepiej :)
Tylko teraz nie wiem kompletnie na jakim etapie cyklu jestem... i tak pewnie zostanie do pierwszej miesiączki.

trzymam kciuki za wszystkie starające się !

Właściwie zawsze byłam bardzo mało objawowa jeśli chodzi o te sprawy - więc może być mi być ciężko coś wyczuć :) zero zmian nastroju, zero pms, nawet okres nie bolesny.
Zobaczymy jak będzie,na razie mam podejście, że super jak się uda szybko ale jak trochę nam to zajmie to też ok :) ginekologów, badania, dentystę ;) mam za sobą więc teraz zostaje przyjemna strona starań, ale trochę się nakręcam, wczytuje w forum i rozmarzam, że fajnie by było już... :)

Może akurat wam się od razu uda [emoji4] dużo czytałam że dziewczyny od razu po postawieniu zachodziły, także nadzieja jest. Ja proponuję zacząć wsluchiwac się w swój organizm i się ho trochę nauczyć [emoji4] A jak się uda na chybił trafił to jeszcze lepiej! [emoji4]
Właściwie zawsze byłam bardzo mało objawowa jeśli chodzi o te sprawy - więc może być mi być ciężko coś wyczuć :) zero zmian nastroju, zero pms, nawet okres nie bolesny.
Zobaczymy jak będzie,na razie mam podejście, że super jak się uda szybko ale jak trochę nam to zajmie to też ok :) ginekologów, badania, dentystę ;) mam za sobą więc teraz zostaje przyjemna strona starań, ale trochę się nakręcam, wczytuje w forum i rozmarzam, że fajnie by było już... :)

reklama
@Dwa+Trzy Myślałam że może w 31 dc już wyjdzie wieczorny, wczoraj robiłam o 21 godzinie dopiero, jak z porannego to dopiero we wtorek (34 dc będzie) zrobię a jutro kupię test.
@kasiaa91 witaj. Jesteśmy w podobnej sytuacji, bo ja też póki co podchodzę do tego na luzie że jak się uda szybko to ok, a jak nie szybko to też ok. Tylko ja po 12 latach antykoncepcji 🙈 pierwszy cykl miałam 29 dni ale bez owulacji, drugi teraz mam 32 dc. Ja za to u dentysty nie byłam jeszcze, tylko usg, krew i mocz badałam, też staram się o pierwsze dziecko.

Do góry