Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Popołudniowe mogą nic nie pokazać.Właśnie nie wiem, myślałam że dzisiaj ale w sumie nie wyjechaliśmy nigdzie z domu a testów nie mam więc może jutro po pracy albo we wtorek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popołudniowe mogą nic nie pokazać.Właśnie nie wiem, myślałam że dzisiaj ale w sumie nie wyjechaliśmy nigdzie z domu a testów nie mam więc może jutro po pracy albo we wtorek.
Ja w takich opakowaniach mam i mi pokazaly owuJa miałam takie i było tam 15 testów ciążowych, w tym 10 płytkowych. Także bardzo oszczędna opcja
Właśnie nie wiem, myślałam że dzisiaj ale w sumie nie wyjechaliśmy nigdzie z domu a testów nie mam więc może jutro po pracy albo we wtorek.
Mój pink czulosc od 20 pokazał ok. 15.00 blada co prawda ale nie cień cienia.Popołudniowe mogą nic nie pokazać.
Jak już ma wyjść to tak, popołudniowy też pokaże ale jak czekamy na cień to tylko z porannegoMój pink czulosc od 20 pokazał ok. 15.00 blada co prawda ale nie cień cienia.
2 dni później facelle od 10 ok 9 rano już mocniejsza choć nie tłustą.
Podczytuje już jakiś czas ale dziś dołączyłam do forum
Zaczynamy starania o pierwszego malucha po 1,5 roku antykoncepcji hormonalnej. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie brak krwawienia z odstawienia po ostatnim opakowaniu (zamiast tego mocne plamienia w połowie 2 tygodnia tabletek co się wcześniej nie zdarzało). Jakby organizm wiedział że im szybciej tym lepiej
Tylko teraz nie wiem kompletnie na jakim etapie cyklu jestem... i tak pewnie zostanie do pierwszej miesiączki.
trzymam kciuki za wszystkie starające się !
Właściwie zawsze byłam bardzo mało objawowa jeśli chodzi o te sprawy - więc może być mi być ciężko coś wyczuć zero zmian nastroju, zero pms, nawet okres nie bolesny.
Zobaczymy jak będzie,na razie mam podejście, że super jak się uda szybko ale jak trochę nam to zajmie to też ok ginekologów, badania, dentystę mam za sobą więc teraz zostaje przyjemna strona starań, ale trochę się nakręcam, wczytuje w forum i rozmarzam, że fajnie by było już...