reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziękuję dziękuję i gratuluję również [emoji16] Ja jeszcze w to nie wierzę. Ogólnie to naczytalam się że nie powinno się zaglądać na test po jakimś tam czasie Ale cholerka no jest ta kreska! I ja widać! Żeby tylko ten wynik nie mylił. Ja też na razie nikomu nic nie mówię. Nikt nic nie wie. Jak będę pewna wtedy wszystkich poinformuje [emoji16]
No teraz to widać elegancko, o ile taka kreska jest wynikiem pozytywnym to sobie możemy gratulować. Ja na razie nie mogę uwierzyć, że teraz mnie ktoś gratuluje, bo to jest jakieś surrealistyczne. I jeszcze muszę siedzieć cicho do 9 stycznia bo jutro mamy gości, z którymi lecę potem do Polski i zostaję tam do 8 stycznia. Więc mąż musi poczekać na nowiny, nie wiem czy wytrzymam... No i co z tym sylwestrem - 6 osób które mi będą w kieliszek zaglądać [emoji12]. Ale może lepiej poczekać w sumie bo jakby coś się miało posypać to przynajmniej tylko ja się zawiode.

Super! Ni3 mój to siedzi i czeka aż zrobię. Ale on twierdzi że taka kreska to nie przekonuje i nic nie znaczy. Jak będzie gruba i ciemna jak kontrolna to uwierzy [emoji23]
Ja mojemu A. wręczyłam pudełeczko z bucikami i testem dopiero po kilku dniach, bo wcześniej nie było co pokazywać [emoji85]

Wiem Kochana! Pamiętam Twoja sytuację. Ja będę się cieszyć jak pójdę do giną i usłyszę serduszko! [emoji4]
Powiem Ci że jedyne co możesz zrobić to się odprężyć, mnie wyszedł bladzioch 2 dni przed spodziewana miesiączka i poszłam na bete i była 8.4. Ciągle uczucie wilgoci ale bez bólu jak na okres. W dniu spodziewanej miesiaczki kreska wyrazniejsza i beta 14.5 wiec ladny przyrost ale juz mialam jakies plamienie. W nocy w dniu spodziewanej miesiaczki zaczela sie pojawiac krew a nastepnego dnia beta tylko 15 i ginekolog stwierdziła ciaze biochemiczna, wszystko sie oczyscilo.
Nie masz na nic wpływu na tym etapie. Tylko luz i co ma być to będzie.

U nas dziś 15 dc i też prężnie działamy:D w pon był pecherzyk 13mm więc gin stwierdziła że owu dziś albo jutro :) także cycki na wierzch głową w dół A nogi do góry i działamy;)

U mnie w dniu okresu wyszła 14.5 także Twoja jest serio wysoka, nie martw się, nie wolno teraz

reklama
Do góry