reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
O kurcze, to tak jakbym czytała swoją historię! U mnie 6 cykl po odstawieniu anty i też prawdopodobnie bezowulacyjnie do tej pory. Cykl się skraca od duphastonu - jak go biorę to mój trwa 25-28 dni maksymalnie. Ale teraz lekarz zalecił odstawienie, żeby sprawdzić czy nie blokuję tej swojej owulki. Też bierzesz od 16 do 25 dnia cyklu?
Tak mialam brac ale w tym cyklu ze test pokazal owu juz w 8dc to zaczelam brac 2 dni po

A czy monitoring u gina to jest jakaś dodatkowa usługa i jakoś taniej wyceniana czy każda wizyta jest traktowana 100% płatna jak za pojedynczą?

Ja jestem w drugim cyklu po odstawieniu antykoncepcji, brałam 12 lat. Pierwszy cykl bez owu, miałam usg, 29 dni, drugi nie wiem czy była owu ale w środku cyklu pojawił się śluz którego nie miałam miesiąc wcześniej. Okres wypada mi jutro. Dzisiaj robiłam test ciążowy ale biel bieli.
A jaki miałaś ten śluz? Mi właśnie w tym cyklu w 8 dniu wyszedł taki ciągnący, przezroczysty, ale jak byłam tego dnia u giną to stwierdził, że to jeszcze nie to... Następnego dnia śluzu było mniej, a potem to już totalna susza 😁 dlatego nie wiem, czy ta owulacji była czy nie. Na razie sprawdzam paskami, czy coś się jeszcze wydarzy w tej kwestii.

Ja 33dc, no trochę się ten cykl przeciąga, ale parę mies. Temu już miałam taki 34 dniowy. Ogólnie to piersi mi eksploduja jak ten okres szybko nie przyjdzie😫 są większe chyba o 2 rozmiary. To jest raczej niemozliwe żeby to była ciąża jeśli beta w 26 dc wyszła mi <5? Już by jakiś przyrost był gdyby tam się coś wykluło? Ovu byla ok 16/17dc.

Ja 33dc, no trochę się ten cykl przeciąga, ale parę mies. Temu już miałam taki 34 dniowy. Ogólnie to piersi mi eksploduja jak ten okres szybko nie przyjdzie😫 są większe chyba o 2 rozmiary. To jest raczej niemozliwe żeby to była ciąża jeśli beta w 26 dc wyszła mi <5? Już by jakiś przyrost był gdyby tam się coś wykluło? Ovu byla ok 16/17dc.
Mogło nic nie wyjść, owulacja była dość późno, a beta skacze po zagnieżdżeniu zarodka, co trwa nawet do kilkunastu dni, więc jest szansa, że to ciąża 🙂 Może siknij z rana dla pewności?

A jaki miałaś ten śluz? Mi właśnie w tym cyklu w 8 dniu wyszedł taki ciągnący, przezroczysty, ale jak byłam tego dnia u giną to stwierdził, że to jeszcze nie to... Następnego dnia śluzu było mniej, a potem to już totalna susza 😁 dlatego nie wiem, czy ta owulacji była czy nie. Na razie sprawdzam paskami, czy coś się jeszcze wydarzy w tej kwestii.
Jak dla mnie płodny. Czułam sporą wilgoć ale trwało to chyba prawie tydzień.

reklama
Do góry