HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja dziś 46 dc. Już tak bardzo chce ten @. Niech ona już się pojawi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mialam brac ale w tym cyklu ze test pokazal owu juz w 8dc to zaczelam brac 2 dni poO kurcze, to tak jakbym czytała swoją historię! U mnie 6 cykl po odstawieniu anty i też prawdopodobnie bezowulacyjnie do tej pory. Cykl się skraca od duphastonu - jak go biorę to mój trwa 25-28 dni maksymalnie. Ale teraz lekarz zalecił odstawienie, żeby sprawdzić czy nie blokuję tej swojej owulki. Też bierzesz od 16 do 25 dnia cyklu?
Ja dziś 46 dc. Już tak bardzo chce ten @. Niech ona już się pojawi....
A jaki miałaś ten śluz? Mi właśnie w tym cyklu w 8 dniu wyszedł taki ciągnący, przezroczysty, ale jak byłam tego dnia u giną to stwierdził, że to jeszcze nie to... Następnego dnia śluzu było mniej, a potem to już totalna susza dlatego nie wiem, czy ta owulacji była czy nie. Na razie sprawdzam paskami, czy coś się jeszcze wydarzy w tej kwestii.Ja jestem w drugim cyklu po odstawieniu antykoncepcji, brałam 12 lat. Pierwszy cykl bez owu, miałam usg, 29 dni, drugi nie wiem czy była owu ale w środku cyklu pojawił się śluz którego nie miałam miesiąc wcześniej. Okres wypada mi jutro. Dzisiaj robiłam test ciążowy ale biel bieli.
Mogło nic nie wyjść, owulacja była dość późno, a beta skacze po zagnieżdżeniu zarodka, co trwa nawet do kilkunastu dni, więc jest szansa, że to ciąża Może siknij z rana dla pewności?Ja 33dc, no trochę się ten cykl przeciąga, ale parę mies. Temu już miałam taki 34 dniowy. Ogólnie to piersi mi eksploduja jak ten okres szybko nie przyjdzie są większe chyba o 2 rozmiary. To jest raczej niemozliwe żeby to była ciąża jeśli beta w 26 dc wyszła mi <5? Już by jakiś przyrost był gdyby tam się coś wykluło? Ovu byla ok 16/17dc.
Aż tak długi cykl masz? Test robiłaś?
Jak dla mnie płodny. Czułam sporą wilgoć ale trwało to chyba prawie tydzień.A jaki miałaś ten śluz? Mi właśnie w tym cyklu w 8 dniu wyszedł taki ciągnący, przezroczysty, ale jak byłam tego dnia u giną to stwierdził, że to jeszcze nie to... Następnego dnia śluzu było mniej, a potem to już totalna susza dlatego nie wiem, czy ta owulacji była czy nie. Na razie sprawdzam paskami, czy coś się jeszcze wydarzy w tej kwestii.
Ale po co?Verona rób sikance co rano chociaż!