Verona26
Fanka BB :)
Bierzesz coś na ta torbiel?
Nie. Cykle mam 32-34 dniowe ale zrobiła mi się torbiel na jajniku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Cykle mam 32-34 dniowe ale zrobiła mi się torbiel na jajniku.
A robil usg? Plodny powinien przypominac bialko kurze i byc ciagnacy , ale wiaspmo, w praktyce moze byc roznie.. z tego co opisujesz to objawy plodnegoA jaki miałaś ten śluz? Mi właśnie w tym cyklu w 8 dniu wyszedł taki ciągnący, przezroczysty, ale jak byłam tego dnia u giną to stwierdził, że to jeszcze nie to... Następnego dnia śluzu było mniej, a potem to już totalna susza dlatego nie wiem, czy ta owulacji była czy nie. Na razie sprawdzam paskami, czy coś się jeszcze wydarzy w tej kwestii.
Nie robił, bo w gabinecie zabrakło aparaturyA robil usg? Plodny powinien przypominac bialko kurze i byc ciagnacy , ale wiaspmo, w praktyce moze byc roznie.. z tego co opisujesz to objawy plodnego
Sikne jak nie przyjdzie @ (zwykle jest nad ranem), tylko mam jakieś dziadowskie testy w których muszę szybke wyrywać bo ma taki głupi plastik, że nie widać co tam pokazuje i jakiej jest czułości też nie wiemMogło nic nie wyjść, owulacja była dość późno, a beta skacze po zagnieżdżeniu zarodka, co trwa nawet do kilkunastu dni, więc jest szansa, że to ciąża Może siknij z rana dla pewności?
Aø
Ale po co?
Bierzesz coś na ta torbiel?
Zacznij obserwować szyjke, po jakims czasie powinnac odrozniac jezeli jest juz po owulaxji ppwinna byc zamknieta i twarda, czyli w dotyku przyppminac czubek nosa i latwo dosiegnac do niej. W oulacje jest wyzej otwarta i miękka w dotyku przypominajaca ustaNie robił, bo w gabinecie zabrakło aparatury
Miałam progesteron na 7 dni
Gratulacje!!!Ale się trzęsie. Taka wiadomość w święta!
Czułość 25 jak wyczytałam i wyrwalam ta szybke to chyba widzę cień cienia...Sikne jak nie przyjdzie @ (zwykle jest nad ranem), tylko mam jakieś dziadowskie testy w których muszę szybke wyrywać bo ma taki głupi plastik, że nie widać co tam pokazuje i jakiej jest czułości też nie wiem