reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Nawet nie wiem co napisać... beta poniżej 0,1... progesteron 0,27... rycze jak bóbr... Duphaston nic nie dał hak widać... tak niski progesteron juz mnie totalnie dobil...
Przykro mi [emoji853]

Jak robiłam betę w pierwszej ciąży to mi wyszło że poniżej 0. Byłam pewna że nie jestem... A byłam. Wiem że to odosobniony przypadek i zazwyczaj beta wychodzi, ale też nie można ufać w 100%

reklama
Ooo super pomysły, hm tylko nie wiem, czy nam się uda zgrać razem bo inaczej pracujemy, zresztą mój jest cały czas w pracy, a do tego kręg mu wypada i nie wiem czy będzie skóry do maratonu z przytulniem, zobaczymy, nic na siłę..
A z uśmiechem no to ostatnio ciężko, ale wezmę sobie tą radę do serca
I wzajemnie
To może poszukajcie fachowej pomocy bo z kręgosłupem to nie żarty.
Uśmiech nic nie kosztuje a dużo zmienia. :) :) :)

Kurde, właśnie sobie uświadomiłam że wyjeżdżam bez męża w czwartek i wracam dopiero w niedzielę/ poniedziałek. [emoji45] będę musiała jakoś skrycie robić testy na owu, bo nie chce mówić rodzince że się staramy. Nie chce czuć żadnej presji. Wystarczy że sama się nakręcam [emoji6] nawet jak owu wypadnie na wyjeździe no to trudno... Przynajmniej będę wiedziała mniej więcej czy pokrywa się z tym co mi się wydaję. I następny miesiąc będę lepiej przygotowana [emoji6]

Czy robicie tak jak jest wskazane na teście ok 22? Czy jak będę robiła ok 18/19 to też będzie ok?

Czy robicie tak jak jest wskazane na teście ok 22? Czy jak będę robiła ok 18/19 to też będzie ok?

Ja robiłam zazawyczaj o 16 jak wracałam z pracy, bo wtedy tak się powstrzymywałam, żeby te 3-4h nie sikać i nie pić za dużo. Ogólnie chodzi o to żeby mocz nie był za bardzo rozwodniony i żeby to nie był pierwszy mocz poranny tak jak przy testach ciążowych.

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie ;* mam pytanie, czy któreś z Was miały problem z owulacją? tzn. pęcherzyki nie pękały lub nie rosły wgl ? Bo po moim progesteronie ewidentnie widać, że coś jest z tą owulką jednak... tym bardziej, że niby mam PCOS... ;(

Dziewczyny, dziękuję za wsparcie ;* mam pytanie, czy któreś z Was miały problem z owulacją? tzn. pęcherzyki nie pękały lub nie rosły wgl ? Bo po moim progesteronie ewidentnie widać, że coś jest z tą owulką jednak... tym bardziej, że niby mam PCOS... ;(
Ja mam Pcos ale lekarz mi stwierdził na podstawie że w 25 dc LH i FSH jest w stosunku do siebie 2:1 noi progesteron niski. Mam problem z owulacja i w ten piątek idę na wizytę stwierdzić czy owulacja będzie w tym miesiącu czy nie

Pati jeśli masz podejrzenia pcos, problemy z owu itd to powinnaś szukać dobrego lekarza.. Jak opracujecie plan działania to się uda. Moje koleżanki z pcos maja dzieci, tylko świadomość problemu i odpowiednie leczenie jest potrzebne. Trzymaj się Słonko.

reklama
Do góry