reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mnie to kłuje lewy jajnik, ale tylko momentami. Ale jak już zakłuje to konkretnie hehe. Wcześniej przy każdym cyklu miałam okropne bóle jajników i piersi po prostu mało mi nie eksplodowaly z bólu. A teraz nic, więc się nakręciłam, że coś jest inaczej to może w końcu sie udało :)

Ja właśnie nigdy nawet kłucia nie miałam a teraz mam i to takie częste. Piersi nigdy mnie nie bolały i nigdy się nie powiększały tak jak teraz. Jedyny dziwny objaw to te kłucia[emoji4] Ale być może tez się nakręciłam [emoji4][emoji16]

reklama
Ja mam 3 dzień okresu. Czekam na testy owu. Wczoraj rozmawiałam z przyjaciółką, która mówiła że dzięki testom zaszla w trzecim cyklu. W dwóch pierwszych starała się w teoretycznie w owu, a z testami okazało się że ma owu trzy dni wcześniej niż myślała. A że mąż przylatywał ze Szwecji na starania, to było istotne [emoji6]

Hej dziewczyny, jak samopoczucie dzisiaj? :) ja dzisiaj od wczesnego ranka na nogach, pojechałam do laboratorium zrobić badanie progesteronu i betę. Dzisiaj 25dc, więc jak ma coś być to będzie. Przestanę się męczyć psychicznie :( wyniki odbieram o 15:00. Nie mogę sobie miejsca w domu znaleźć
Mocno trzymam kciuki!

Nie kupiłam testu boli brzuch więc pewnie przyjdzie @. :/
Mam nadzieję że nie przyszła?
Ja mam 3 dzień okresu. Czekam na testy owu. Wczoraj rozmawiałam z przyjaciółką, która mówiła że dzięki testom zaszla w trzecim cyklu. W dwóch pierwszych starała się w teoretycznie w owu, a z testami okazało się że ma owu trzy dni wcześniej niż myślała. A że mąż przylatywał ze Szwecji na starania, to było istotne [emoji6]
O to mamy OM w tym samym dniu. Ile dni maja Twoje cykle, u mnie kiedyś 29, teraz po poronieniu 3 zupełnie różne. A jak u Ciebie?

Hej dziewczyny, jak samopoczucie dzisiaj? :) ja dzisiaj od wczesnego ranka na nogach, pojechałam do laboratorium zrobić badanie progesteronu i betę. Dzisiaj 25dc, więc jak ma coś być to będzie. Przestanę się męczyć psychicznie :( wyniki odbieram o 15:00. Nie mogę sobie miejsca w domu znaleźć
Koniecznie daj znać. Trzymam kciuki za pozytywne wieści :)

Mam nadzieję że nie przyszła?

O to mamy OM w tym samym dniu. Ile dni maja Twoje cykle, u mnie kiedyś 29, teraz po poronieniu 3 zupełnie różne. A jak u Ciebie?
Teraz było 30. Niestety nie mam regularnych. Najczęściej 32/31 ale raz do roku zdarza się 38. Nadal karmię piersią więc może dlatego tak nieregularne.
Przykro mi z powodu poronienia [emoji45]

Oby ten cykl był szczęśliwy [emoji846]

Jak ze zwykłymi testami owu mi nie wyjdzie to chce kupic te clear blue. Tam jak jest owu to pojawia się uśmiechnięta Buzka. Łatwiej ogarnąć [emoji6] ja pewnie będę się zastanawiała czy ta kreska jest wystarczająco wyrazna... Czy to już czy nie już [emoji6]

Hej Martyna
No i miałaś rację 3 cykl po poronieniu krótszy, @ przyszła 27 dnia.
Idziemy równo tylko ja tydzień po Tobie. Myślisz że uda nam się w tym samym cyklu? :)
Oby we wrześniu! Tego roku!
Buziaki
O nie ja byłam pewna, że u ciebie nie przyjdzie!!!
No dziwne te cykle po poronieniu, ale trzeba to wszystko przeżyć...
Ja wierzę, że wszystkim nam się uda, i to w tym cyklu, tylko nie mi... Hihihi. Ale naprawdę u mnie teraz sajgon i nie liczę wogóle na jakiekolwiek starania....

reklama
O nie ja byłam pewna, że u ciebie nie przyjdzie!!!
No dziwne te cykle po poronieniu, ale trzeba to wszystko przeżyć...
Ja wierzę, że wszystkim nam się uda, i to w tym cyklu, tylko nie mi... Hihihi. Ale naprawdę u mnie teraz sajgon i nie liczę wogóle na jakiekolwiek starania....
Nie odpuszczaj Martynka :) w czasie sajgonu też można zajść w ciążę a kłótnie z mężem zwykle przejściowe są...
Też myślałam że tym razem duża szansa była, bo 2 dni przed owu, w dniu owu, dzień po... Wszystko się zgadzało, był test owu bardzo wyraźny itd. Po tygodniu takie parcie w podbrzuszu a parę dni później już nic nie czułam.... No płakałam parę godzin i teraz już jestem gotowa na nowy cykl.... :)

Do góry