reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja miałam objawy jak czytałam forum [emoji23] A tak naprawdę nic się nie działo. Dopiero teraz powoli zaczynam odczuwać jakieś mniejsze dolegliwości, typu senność. Więc nie ma co się sugerować ;)
Mi się chce spać całe życie więc tym się nie sugeruje[emoji23] ale chodzę częściej oddawać mocz chyba za wcześnie.

reklama
A u mnie z rana znowu biel. Tylko że byłam sikać koło 4 bo nie umiałam wytrzymać, wysikałam troche do pojemnika i poszłam spac a test zrobiłam dopiero koło 6. To nie ma chyba wpływu na wynik?
Szkoda, że nie zrobiłaś testu od razu po zrobieniu siusiu tylko czekałaś do 6. Ja nie wiem czy to, że mocz "czekał" mógł mieć wpływ na wynik czy nie.

A u mnie z rana znowu biel. Tylko że byłam sikać koło 4 bo nie umiałam wytrzymać, wysikałam troche do pojemnika i poszłam spac a test zrobiłam dopiero koło 6. To nie ma chyba wpływu na wynik?
Gdzies czytalam ze z pojemnika mozna zrobic i bedzie wazny ale tylko do 15 minut. Pozniej wynik jest juz niewazny z takiego moczu. Takze u Ciebie po 2h raczej wynik by nie wyszedl. Zrob jutro z rana bez przetrzymywania :)

Nie wiem czy testowac czy jeszcze poczekać. Może mi się okres przesunął. Jestem pewna na 10000000% że będzie negatyw. Ja to po prostu wiem,, czuje w kościach [emoji23]

reklama
Do góry